Wedstrijd: maak kans op een volledig interieur van Seemble

Gepubliceerd op 16 augustus 2021 door ELLE België

Interieurliefhebbers opgelet: dit webartikel wil je van begin tot einde lezen. We hebben namelijk een spannende primeur in petto! Seemble, de webshop voor magazine-achtige interieurs, lanceert voor het eerst een giveaway. Curieus? Lees snel verder om te weten te komen wat je kan winnen! 

Het zal niet meer lang duren voor Seemble haar eerste - volledig shoppable - interieur zal delen. Een bijzonder project waar ook onze interieurjournalisten hun steentje aan bijdragen, met tal van tips en tricks om jou te helpen bij het creëren van je droomhuis. 

In afwachting van het eerste interieur, lanceren we alvast een spannende giveaway. Bezit je een ruimte thuis die wat interieurliefde kan gebruiken? Of ben je al even bezig om je huis in te richten en heb je nood aan wat expertise? Misschien ben je gewoonweg nieuwsgierig wat Seemble voor jou kan betekenen (we get you, kritische ziel)? Je zal niet lang moeten wachten, want de komende weken en maanden lossen we enkele magazine-achtige interieurs op jou af. En wie weet stylen we binnenkort wel jouw thuis?

Laten we snel overgaan tot de feiten: je maakt kans op een volledig door ons ontworpen ruimte in je favoriete stijl als je deelneemt aan onze giveaway in samenwerking met Seemble! Wie kiezen binnenkort een winnaar, en de gelukkige krijgt van het Seemble-team een persoonlijk bezoek waarbij de experten een blik op zijn/haar interieur werpen om hem vervolgens te transformeren naar een plaatje dat recht uit een magazine lijkt te komen. De giveaway houdt in dat je alle interieuritems mag houden, naast de professionele stylingsessie. Klinkt als een schitterend plan voor het najaar, toch?

Surf snel naar seemble.com en waag je kans hier snel!