Hair Rituel by Sisley: een exclusieve haarpop-up in Knokke

Gepubliceerd op 15 juli 2021 door ELLE Partner
Hair Rituel by Sisley: een exclusieve haarpop-up in KnokkeELLE x Sisley

Sisley Paris is mee met zijn tijd én draagt zorg voor onze door zon en golven gekwelde lokken. De place to be: een zomerse pop-up in de Sea Square in Knokke. Sea, sex and sun? Jazeker, maar eerst: Sisley, hair and care.

Wie de meest glamoureuze badstad van de Belgische kust een beetje kent, weet het al langer dan vandaag: Knokke-Heist en Maison Sisley Paris, dat is ware liefde. In april 2021 streek het luxecosmeticamerk neer in La Réserve, een van de mooiste hotels aan de kust. Het richtte er een exclusieve spa in, de eerste in België. Wie eens heerlijk wil relaxen in een cocon van ontspanning en wellness, hoeft dus niet langer naar Parijs! In deze idyllische omgeving vlak bij de zee kiezen we uit de beroemde gezichts- en lichaamsverzorgingen en laten we ons verwennen in de massagecabines. Daar kunnen we trouwens ook als koppel van een verzorging genieten, om er in gedeeld genot weer aansluiting bij elkaar te vinden.

De wellnessruimte is volledig ontworpen om ons even aan het hectische Knokse leven te helpen ontsnappen. Maar het Maison Sisley gaat nog een stap verder. Het ontfermt zich nu immers ook over onze door stuif- en zoutwater geteisterde haren. En het doet dit met het aantrekkelijke concept van een tijdelijk kapsalon.

Hair
ELLE x Sisley

Sea Square, the place to be

Het is uiteraard geen toeval als Sisley voor zijn Hair Rituel by Sisley-gamma voor Sea Square heeft gekozen. Dit pareltje voor duurzaam shoppen en ethische gastronomie werkt met Belgische modemerken, milieuvriendelijke concepten en een eetgelegenheid met lokale en bioproducten. Kortom, Sea Square is een epicentrum voor positieve ervaringen en ontmoetingen. Voor het Maison Sisley stond het dan ook vast: daar moest zijn zomerse schoonheidsparadijsje komen.

Een pop-up als geen andere

Dit luxueuze en cosy salon zit ludiek in elkaar. Je wipt er binnen voor of nadat je naar het strand gaat en ontdekt er een lijn met unieke verzorgingsproducten. Verder kun je er ook je haar laten analyseren of aanschuiven bij de 'knotjesbar'.

In de ontspannen sfeer en het exclusieve kader van de pop-up zet het merk het gamma Hair Rituel by Sisley in de kijker, het resultaat van veertig jaar onderzoek op het vlak van fytocosmetologie. Dit meermaals bekroonde assortiment van acht doeltreffende en zintuiglijke verzorgingen bestaat uit drie stappen (wassen & ontwarren, verzorgen en schoonheid). Dat proces wordt gecombineerd met een exclusieve technologie die een volledige haardiagnose opmaakt.

Kortom, dit is de gedroomde plek om – als de zon zich deze zomer toch even laat zien - na het strand rechtstreeks en met een prachtig kapsel naar het restaurant te stappen.

Praktische info: Pop-up Hair Rituel by Sisley, van 9 juli tot 31 augustus, van maandag tot zondag van 10 uur tot 18 uur in de Sea Square (De Wielingen 10, 8300 Knokke-Heist).

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sisley.
sisley-paris.com

Lees ook:
WEDSTRIJD: verwen je haar bij de pop-up Hair Rituel by Sisley in Knokke
Alle tips en verzorgingsproducten voor blond haar
Deze draadloze stijltang wil je meenemen in je reiskoffer