Wedstrijd: win een GR’EAT granola ontdekkingsdoos

Gepubliceerd op 10 augustus 2021 door ELLE Partner

Ontdekkingsdoos

Bent u een fan van granola als lekker tussendoortje of als gezonde lunch? Laat u verrassen door het ruime assortiment aan zoete en hartige GR'EAT granola!

 

GR'EAT granola is een Belgisch merk dat in 2015 werd opgericht door een jonge onderneemster genaamd Amélie. Het GR'EAT team bestaat vandaag uit 8 gepassioneerde mensen die dezelfde waarden delen. De magie gebeurt in hun atelier in de buurt van Brussel en de verpakking van de producten wordt toevertrouwd aan een maatwerkbedrijf.

 

Het sterke punt van GR'EAT granola is de originaliteit en de diversiteit van de smaken. Om uw ontbijt, dessert of bowl op te fleuren, kunt u kiezen uit: "GR'EAT Joy" met geroosterde hazelnoten, pure chocolade en een vleugje zeezout, "GR'EAT Adventure" met bosvruchten en amandelschilfers, of de twee nieuwe sterren van het assortiment: "GR'EAT Wonder" met pure chocolade, frambozen, boekweit en cacao kernen, en "GR'EAT Power" met gouden walnoten, banaan en lijnzaad. GR'EAT granola zal u ook verrassen met zijn hartige assortiment om knapperigheid toe te voegen aan uw salades, soepen of andere kleine gerechten: "GR'EAT Roma", met balsamicoazijn, pijnboompitten en gedroogde tomaten is de ideale oplossing!

 

Het volledige assortiment GR'EAT granola is glutenvrij, weinig gezoet met esdoorn- of agavesiroop en 100% biologisch. Een gezonde samenstelling voor gezonde en lekkere maaltijden! GR'EAT granola is niet alleen een genot voor onze smaakpapillen, maar draagt ook zorg voor onze planeet dankzij haar ethische en duurzame aanpak. Aarzel niet om de wereld van GR'EAT granola dagelijks te ontdekken en hun seizoensgebonden recepten uit te proberen.

 

Wil je GR'EAT granola graag eens proberen? Beantwoord dan de vraag hieronder en maak kans op een GR'EAT granola ontdekkingsdoos bestaande uit hun 6 zoete en 2 hartige granola's!


Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Gr'eat Granola. 

greatgranola.be


Lees ook
De açaí bowl: de easy & healthy recepten van GR’EAT granola blijven ons bekoren
Zelfgemaakte superfood granola met plantaardige Griekse yoghurt
Pavlova met rode vruchten, granola & munt