Win het nieuwe ‘Ask Your Friends’-kaartspel van MARTINI en leer je vrienden nóg beter kennen

Gepubliceerd op 25 juni 2021 door ELLE Partner

Omdat we deze zomer heel wat verloren tijd hebben in te halen met de mensen die ons dierbaar zijn, lanceert MARTINI een kaartspel boordevol conversatiestarters voor een extra fijne tijd. Speel je mee?

 

De regels van het ‘Ask Your Friends’-spel van MARTINI zijn simpel: trek een kaart, lees hem voor en start de discussie! De boeiende, diepgaande en grappige gesprekken die volgen, helpen je vriendschappen sterk te houden of ze nieuw leven in te blazen. Naast pittige dilemma’s zoals ‘Arm met hele goede vrienden of rijk zonder vrienden?’ bevat het kaartspel spannende vragen in de categorieën ‘Wie ben ik voor jou?’ en ‘onze vriendschap’. 

 

Bovendien bedraagt het ‘Ask Your Friends’ drie MARTINI Fiero-cocktailrecepten voor de nodige verfrissing tijdens het spel. Samenkomen met de mensen die je belangrijk vindt, is immers nog gezelliger rond heerlijke cocktails. Ken je de FIERITO al? Deze bestaat uit MARTINI Fiero - een 100% natuurlijke vermout met citrusvruchten, bitterzoete sinaasappel en frisse witte wijn - gemixt met tonic en een schijfje bloedsinaasappel. Nog wat hapjes, goede muziek en de avond kan niet meer stuk!

 

Wil jij je vrienden op ‘International Friendship Day’ (30 juli) verrassen met het 'Ask Your Friends’-kaartspel van MARTINI? Neem nu deel aan onze wedstrijd en wie weet sleep jij een van de tien exemplaren in de wacht!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met MARTINI. 

martini.com

 

Lees ook:

3 redenen om te zwichten voor mascara Lash Paradise van L’Oréal Paris

Hier scoor je looks voor al je vakantieplannen

Hoe ons huis en ons leven veranderden tijdens de pandemie