Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 19 tot 25 april

Gepubliceerd op 19 april 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 19 tot 25 april

Het begin van de astronomische lente... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw weekhoroscoop van 19 tot 25 april 2021?

Ram: 19 maart tot 20 april

Mercurius maakt het makkelijker om te verwoorden wat je wil,  gebruik nu nog al je charmes om het effectief te krijgen. De start van het Stierseizoen op maandag helpt je om je stabiel en gesteund te voelen. Mars komt vrijdag je door Kreeft geregeerde thuis/familiezone binnen en helpt je te focussen op emotionele veiligheid en het nastreven van de mensen/plekken die als thuis voelen!

 

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Gelukkige Verjaardag, Stier! De Zon komt jouw teken binnen en heeft het manifesteren van al je verjaardagswensen bovenaan op haar to-dolijst. De Venus-Uranus conjunctie van donderdag in jouw teken wil je bevrijden van negatieve gedachten die romantische successen bemoeilijken. Stel je flexibel op!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De start van het Stierseizoen op maandag staat bij jou in het teken van een hoofdstuk afsluiten. Nu is het moment om een romantische gewoonte of relatie los te laten zodat je klaar bent voor nieuwe liefde. De aanwezigheid van Mars in jouw teken voedt je vermogen om te reageren op en aan te passen aan de meest uiteenlopende situaties. Deze extra energie stelt je in staat een kans te grijpen, over een contract te onderhandelen of een manier te vinden om je financiën te verbeteren.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Laat je leiden door je intuïtie, zonder overweldigd te worden door angst en twijfel. Handel één ding tegelijk af zonder toe te geven aan de druk van buitenaf. Neem de tijd om na te denken: doelstellingen op lange termijn krijgen voorrang, en het is belangrijk niets overhaast te doen tenzij jouw instinct je daartoe aanzet.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Werk, Leeuw! Het Stierseizoen op maandag en luidt jouw meest productieve, ambitieuze en succesvolle professionele periode in. Donderdag is er de Venus-Uranus conjunctie in jouw Stier-geregeerde carrièrezone die een kans biedt via je netwerk. Op vrijdag komt Mars Kreeft binnen en dat inspireert je om los te laten.

 

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Neem (een deel van) je zorgen weg door steun te zoeken bij mensen die jou waarderen. En wat alle anderen betreft: loop met een grote boog om hen heen en maak je niet druk over wat zij over je denken. De Venus-Uranus conjunctie op donderdag in je door Stier-geregeerde intelligentiezone wil dat je een slimmere strategie in de liefde toepast.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Het is tijd om in jezelf te investeren, of waarom niet in een ambitieus project? Weet dat alle kleine stappen die je nu zet van belang zullen zijn in het grotere geheel. De Venus-Uranus conjunctie op donderdag in je door Stier-geregeerde seksualiteit laat toe dat je de controle loslaat voor maximaal plezier. Mars komt vrijdag je carrièrezone binnen, geregeerd door Kreeft, en inspireert je tot meer vrijheid, autoriteit en succes op het werk.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Het ontbreekt je niet aan moed! Je ziet het grotere plaatje en durft actie te ondernemen, maar let op Schorpioen, één stap tegelijk! De start van het Stierseizoen op maandag opent een scala aan romantische mogelijkheden voor je, en de Venus-Uranus conjunctie op donderdag wil dat je je wantrouwen ruilt voor vertrouwen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De start van het Stierseizoen op maandag wil dat je prioriteit geeft aan je welzijn boven al het andere. Wees meer één met je emoties, want als jij je goed in je vel voelt straal je dat ook uit op anderen. Mars komt vrijdag je intimiteitszone binnen in Kreeft en helpt je het verband te zien tussen die emoties en plezier!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Alleen de dappersten durven kwetsbaar te zijn! De start van het Stierseizoen op maandag laat je anders kijken naar jezelf en je eigenwaarde. De Venus-Uranus conjunctie van donderdag in jouw Stier-geregeerde vertrouwenszone geeft je op dat vlak nog een extra boost van zelfvertrouwen. Mars komt vrijdag je romantische zone (geregeerd door Kreeft) binnen en helpt je om chemie te vinden!

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De start van het Stierseizoen op maandag wil dat je je verbindt met de mensen en plaatsen die je hart veilig houden. De Venus-Uranus conjunctie van donderdag in je Stier-geregeerde familiezone zou je relatie met de familie kunnen harmoniseren. Mars komt vrijdag je routinezone binnen, geregeerd door Kreeft, en stimuleert je om je gezondheid te optimaliseren.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Het Stierseizoen wil dat je meer pro-actief bent, niet reactief met communicatie en luisteren. De manier waarop je je dagelijks leven organiseert zal velen verbazen, maar de positieve gevolgen zullen in jouw voordeel pleiten. De Venus-Uranus conjunctie van donderdag in je door Stier-geregeerde communicatiezone wil dat je je uitspreekt!