Neem deel aan een digitale kookworkshop met een Italiaans tintje

Geüpdatet op 14 april 2021 door ELLE Partner
Digitale workshop
Heb je zin om je papillen te verwennen met zonovergoten smaken? Neem dan deel aan een digitale workshop in het teken van een van Italië’s topproducten: de onovertroffen Mortadella Bologna IGP! Hier leggen we uit hoe je bij dit lekkere event aanwezig kunt zijn.
Na de eerste workshop - rond de Cotechino Modena IGP - is het nu tijd voor de tweede gang. We concentreren ons nu op een andere lekkernij uit de laars van Italië: de Mortadella Bologna IGP. Deze tweede virtuele liveworkshop vindt plaats onder leiding van de chef Gianfranco Avantaggiato. Lukania - Express, het restaurant van deze grootmeester van de Italiaanse keuken, bevindt zich in Bierbeek. Uitstekend gezelschap dus, met een avond vol authenticiteit en (her)ontdekking van heerlijke Italiaanse vleeswaren. Tijdens deze cooking show 2.0 leer je de beroemde Mortadella Bologna IGP volgens de tradities klaar te maken.
Wacht niet maar schrijf je alvast in voor de eerste workshop. Die is gewijd aan de Mortadella Bologna IGP en vindt plaats op 29 april, van 19 tot 21 uur.
ELKE DEELNEMER ONTVANGT DE DAG VOOR HET EVENEMENT EEN PAKKET MET:
  • de benodigde ingrediënten om een gerecht van de chef te bereiden
  • het sterproduct van de workshop, in dit geval dus de Mortadella Bologna IGP
  • een pak informatie over de drie Italiaanse salumi, een lijst met verkooppunten en het recept dat de chef zelf heeft uitgewerkt
Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt (vijftig deelnemers per workshop) en bestemd voor onze Belgische lezers/lezeressen. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan zo snel mogelijk in voor deze tweede workshop rond de Mortadella Bologna IGP. Vul hiervoor onderstaand inschrijvingsformulier in.

Digitale workshop

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Mortadella Bologna IGP.
Lees ook