WIN 2 URIAGE-VERZORGINGSPRODUCTEN VOOR DE KWETSBARE HUID

Gepubliceerd op 6 april 2021 door ELLE Partner
Uriage

Imperfecties, rode vlekjes, een doffe teint, de eerste tekenen van veroudering ... Lijdt jouw huid ook onder het mondkapje? Geen paniek, ELLE België geeft tien Bariéderm-CICA DAILY-verzorgingscombo’s van Uriage weg: een dubbele shot om je huid te hydrateren en te herstellen.

De pandemie is niet alleen uitputtend voor ons humeur maar ook voor onze huid. Naast de invloed van de klassieke omgevingsfactoren (vervuiling, uv-stralen, stress, airconditioning) komt daar nu ook het dagelijks dragen van het mondkapje bij. Vocht, ongemak, schuren... Achter haar beschermende barrière krijgt onze huid het hard te verduren. Als gevolg daarvan wordt haar beschermingslaag (huidmicrobioom genoemd) gevoelig en raakt ze beschadigd. De gevolgen hiervan zijn bij alle huidtypes zichtbaar: een doffe en ongave teint, ruwe huid, rode vlekjes, imperfecties en vroegtijdige rimpels.

Niets onherstelbaars, gelukkig. Het is alleen een alarmsignaal van de huid, een teken dat je je huid extra moet verzorgen en vertroetelen. En precies daarvoor zijn de nieuwste innovaties van het herstellende gamma Bariéderm-CICA DAILY van de laboratoria Uriage er! Deze twee nieuwe producten zijn niet alleen rijk aan Thermaal Water van Uriage, ze bevatten ook prebiotica en een trio van krachtige en verzachtende werkzame stoffen (Hyaluronzuur, Aziatische Waternavel en Panthenol). Het frisse en ultravloeibare Herstellende serum bevat dipeptide die de tekens van de tijd tegengaat en de beschadigde opperhuid herstelt. De hydraterende en beschermende Gel-Crème heeft dan weer een vederlichte textuur die - dankzij het duo Koper-Zink - de toename van bacteriën beperkt. Met twee eenvoudige gebaren wordt het huidoppervlak gekalmeerd en beschermd en wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd.

Wil je zelf ontdekken hoe doeltreffend de producten zijn? Neem dan deel aan onze wedstrijd en win een van de tien duo’s van het Bariéderm-CICA DAILY-gamma (serum en gel-crème).

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Uriage.
Uriage.com

Lees ook
Shopping: dit zijn de Gustave schoenen van het lenteseizoen
Getest: de 10 beste mascara's voor XXL wimpers
Met deze tips en verzorgingsproducten maak je komaf met acne