Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 1 tot 7 maart

Gepubliceerd op 1 maart 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 1 tot 7 maart

Het begin van de astronomische lente... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw weekhoroscoop van 1 tot 7 maart 2021?

Ram: 19 maart tot 20 april

Deze week staat in het teken van luisteren. Haal de fact-checker in jezelf naar boven en neem niet alles zomaar voor waar aan. Een Mercurius-Jupiter conjunctie in Waterman op donderdag focust op jouw betekenisvolle vriendschappen. Dit weekend verlang je zowel naar alleen zijn als avontuur. Probeer een beetje van beide voor je eigen geluk!

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Luister naar de standpunten van de mensen om je heen en dring niet teveel aan. Vrede en harmonie bewaren, dat is jouw taak voor deze week. Wordt niet boos, want juist in kalmte zal je kunnen bereiken wat jij belangrijk vindt.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Mars komt je teken binnen op woensdag en geeft je de energie, uitstraling en vitaliteit om dromen waar te maken. Er openen nieuwe deuren als je jouw communicatieve skills naar boven haalt. De positieve energie van dit weekend inspireert je om hulp te durven vragen bij projecten. Samen sterk?

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Je voelt je beter in je vel, en dat straal je ook uit. Alleen al door dat extra innerlijk zelfvertrouwen zal je vooruit geraken, zet dus je verlegenheid aan de kant! De energie van dit weekend is een paradox tussen het grote en het kleine plaatje. Probeer beide te zien om te begrijpen wat jouw vooruitzichten zijn.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Tegenstrijdige energieën kunnen roet in het eten gooien in jouw professionele projecten. Weet hoe je moet buigen zonder te breken: je vastberadenheid zal vruchten afwerpen. De energie van dit weekend is op z'n minst zwoel te noemen. Gooi hoge ogen met je uitstraling en zelfvertrouwen!

 

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Stop met toegiften te doen aan zij die voortdurend misbruik maken van je goede wil. Niet iedereen is jouw tijd en energie waard! De romantische en intieme energie van dit weekend wil dat je het cozy maakt met je vriend(in).

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Wanneer jij een kamer binnenkomt glijdt de spanning weg. Gebruik je bemiddelende talent om harmonie te brengen, waar je ook gaat. De energie van dit weekend is chaotisch - op een positieve manier - dus blijf flexibel, nieuwsgierig, en sta open voor het onbekende.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Je maakt je teveel zorgen en dat remt alle spontaniteit af. Nochtans kan dit laatste net voor de beste ideeën zorgen... Probeer dus een stapje achteruit te doen en het grote geheel te zien. Vermijd ten slotte dat kostbare tijd wordt verspild aan complexe onderhandelingen. Concentreer je op de essentie, maar in alle rust en kalmte.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Deze week staat helemaal in het teken van je intellect. Het ideale klimaat om te lezen, nieuwe dingen te ontdekken en jezelf te ontwikkelen. Mooie verrassingen liggen in het verschiet, maar alleen als je eerst je zaken op orde brengt om een vrije geest te hebben.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De hemel klaart op en je zal je financiële vooruitzichten met een zelfverzekerder oog benaderen. Doe een stapje terug en maak je hoofd leeg door oude struggles los te laten. Als je verantwoordelijkheden hebt die je moeilijk kunt negeren, zorg dan dat je wat tijd voor jezelf hebt. Je verdient een moment van rust.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Mars komt woensdag Tweelingen binnen en inspireert je om een hoop, angst of verlangen te delen met mensen die het moeten horen. Een Mercurius-Jupiter conjunctie in jouw teken op donderdag helpt je op te komen voor jezelf en je doelen! De energie van dit weekend wil dat je in contact komt met vrienden die jouw waarden delen, zodat je elkaar kunt opbeuren.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De passage van Venus die elke dag dichter bij Neptunus komt, activeert je intuïtie maar ook je gevoeligheid. Dit zal het moment zijn om je hart te laten spreken terwijl je je voeten stevig op de grond houdt. De energie van dit weekend inspireert je op professioneel vlak, je raapt eindelijk de moed bij elkaar om een project op te pakken.