Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 28 februari tot 6 maart

Gepubliceerd op 28 februari 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 28 februari tot 6 maart

Het begin van de astronomische lente... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw weekhoroscoop van 28 februari tot 6 maart 2022?

 

Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 28 februari tot 6 maart - 1

Ram: 19 maart tot 20 april

Tijd om los te, Ram. De nieuwe maan van woensdag in Vissen wil dat je je intenties op afsluiting en voltooiing richt. Op zondag komen Venus en Mars jouw door Waterman geregeerde vriendschapszone binnen, waarbij ze je weer in contact brengen met je sociale steun en misschien ook helpen grenzen te verleggen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Wat betekent vriendschap voor jou? De nieuwe maan van woensdag in Vissen wil dat je je focust op je vrienden en de mensen op wie je vertrouwt. Op zondag komen Venus en Mars je door Waterman geregeerde carrièrezone binnen, waardoor je meer professionele ambitie krijgt en collega's die je willen helpen slagen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Kom op, Tweelingen! De Nieuwe Maan van woensdag in Vissen wil dat je nadenkt over je doelen op carrièrevlak. Wees niet bang om je professionele verlangens te delen. Op zondag komen Venus en Mars je Waterman geregeerde wijsheidszone binnen, en helpen je nieuwe strategieën te ontwikkelen voor vrijheid, autonomie, en het omgaan met anderen.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Denk groot, Kreeft! De Nieuwe Maan van woensdag in Vissen wil dat je intenties te maken hebben met de verbeelding, ervaringen, reizen, en wijsheid die je leven kunnen veranderen. Venus en Mars komen zondag je door Waterman geregeerde intimiteitszone binnen en inspireren je om je relaties te verdiepen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Nieuwe Maan van woensdag in Vissen wil dat je focust op zinvolle, intieme en seksueel bevredigende relaties. Venus en Mars komen zondag je door Waterman geregeerde romantische zone binnen en helpen je om vuurwerk te zien in tegengestelde karakters. Denk na over waar je heen gaat en wie je met je mee wilt nemen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Stel je hart open voor de liefde, Maagd. De Nieuwe Maan van woensdag in Vissen wil dat je focust op het geven en krijgen van liefde. Venus en Mars komen zondag je door Waterman geregeerde welzijnszone binnen en inspireren je om betere gewoontes voor je gezondheid op te bouwen en jezelf te omringen met mensen die groei aanmoedigen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Nieuwe Maan van woensdag in Vissen wil dat je je intenties richt op selfcare en welzijn, zodat je je allerbeste zelf kunt zijn. Venus en Mars komen zondag je door Waterman geregeerde vertrouwens- en creativiteitszone binnen en inspireren je om te aarden in behulpzame en helende zelfwaardering. Wees moedig en deel je gevoelens en hoop!

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Kwetsbaarheid is je kracht, Schorpioen! De nieuwe maan van woensdag in Vissen helpt je om de waarheid in je hart te delen met iemand die het horen moet. Venus en Mars komen zondag je door de Waterman geregeerde emotionele intelligentiezone binnen en helpen je de emoties die je voelt te benoemen, te normaliseren en uit te spreken.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De Nieuwe Maan van woensdag in Vissen wil dat je je intenties richt op de mensen, plaatsen en contexten waarin je je thuis voelt. Venus en Mars komen zondag je door Waterman geregeerde communicatiezone binnen, en helpen je situaties te benaderen op een communicatieve manier: spreek en luister op een manier die verbinding aanmoedigt.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Nieuwe Maan van woensdag in Vissen wil dat je focust op communicatie en hoe het je leven verandert. Venus en Mars komen zondag je door Waterman geregeerde veiligheidszone binnen, en helpen je je waarden in praktijk te brengen en jezelf open te stellen voor intiem plezier.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Nieuwe Maan in Vissen van woensdag wil dat je zo goed als je kunt kiest voor innerlijke veiligheid. Venus en Mars komen zondag jouw teken binnen en geven je zowel meer autonomie en energie als meer betekenisvolle relaties en verbindingen.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Doe een wens, Vissen! De nieuwe maan van woensdag is je jaarlijkse moment om het universum al je verjaardagswensen te vertellen. Mogen ze één voor één uitkomen! Op zondag komen Venus en Mars je Waterman geregeerde afsluitingszone binnen, wat helpt om alles los te laten dat je tegenhoudt om je beste en meest stralende zelf te zijn!