Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 21 tot 27 februari

Gepubliceerd op 21 februari 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 21 tot 27 februari

Het begin van het Vissenseizoen en de Volle Maan van vrijdag... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw weekhoroscoop van 21 tot 27 februari 2022?

Ram: 19 maart tot 20 april

Kom op voor jezelf Ram, maar doe ook hetzelfde voor je vrienden. Het Maan-Mercurius vierkant van maandag helpt je te begrijpen hoe je hen het beste kunt steunen. Deze week is het belangrijk om op één lijn te staan met je beste vrienden, maar ook op het werk met collega's.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Het Maan-Mercurius vierkant op maandag helpt je om met de juiste skills meer betekenisvolle relaties te vormen. Een vierkant tussen Mercurius en Uranus op donderdag kan een spannend en verrassend gesprek op het werk opleveren. Ook het weekend staat voor jou in het teken van je relaties. Probeer de lessen die je deze week hebt getrokken toe te passen voor een harmonieuze thuissituatie.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Het Maan-Mercurius vierkant van maandag wil dat je het grote plaatje ziet, maar je moet klein beginnen om daar te komen. Een vierkant tussen Mercurius en Uranus op donderdag zou je kunnen helpen om los te laten zodat je ruimte kunt maken voor iets nieuws. Het weekend staat helemaal in het teken van je intieme, seksuele behoeftes.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Kwetsbaarheid is je kracht, Kreeft! Het Maan-Mercurius vierkant van maandag helpt je om je emotionele ontboezemingen te zien als iets om trots op te zijn. Probeer ook voor anderen een vertrouweling te zijn die je zelf vaak nodig hebt. De conjunctie van zondag brengt een ongelooflijke aantrekkingskracht en romantische passie, geniet ervan!

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Het Maan-Mercurius vierkant van maandag belicht je emotionele behoeften. Hoe wil je dat anderen daarop reageren? Wat verwacht je van je omgeving? Het zijn vragen die je deze week bezighouden. Een vierkant tussen Mercurius en Uranus op donderdag helpt je om professioneel vertrouwen te winnen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Het Maan-Mercurius vierkant van maandag wil dat je focust op de details, laat anderen weten wat je ziet! Een vierkant tussen Mercurius en Uranus op donderdag geeft je de visie om dingen te veranderen. Dit weekend staat in het teken van je gevoelens, durf ze te delen!

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Luister naar je lichaam, Maagd. Het Maan-Mercurius vierkant van maandag helpt je om je beter in je vel te voelen. Een vierkant tussen Mercurius en Uranus op donderdag helpt je om een innerlijk gevoel van eigenwaarde te verbeteren. De conjunctie van zondag versterkt je emotionele intelligentie, durf je gevoelens te delen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Het Maan-Mercurius vierkant van maandag inspireert je om na te denken over wat je nodig hebt voor emotionele veiligheid, en de mensen en plaatsen te identificeren die je dat geven. Een vierkant tussen Mercurius en Uranus op donderdag helpt je meer vertrouwen te hebben en te geven. De conjunctie van zondag helpt je meer structuur aan te brengen in je communicatie voor begrip en duidelijkheid.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Het Maan-Mercuriusvierkant van maandag wil dat je een moeilijk gesprek voert, zodat je je kunt bevrijden van dingen die je niet meer dienen. Het vierkant tussen Mercurius en Uranus van donderdag inspireert je om je te concentreren op hoe je gewoontes je leven beïnvloeden. De conjunctie van zondag wil dat je rust, oplaadt en je concentreert op wat jou gelukkig maakt.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Het Maan-Mercurius vierkant van maandag inspireert je om je uit te spreken over - en te handelen naar - een sociale of politieke zaak waar je gepassioneerd over bent. Het vierkant van donderdag tussen Mercurius en Uranus wil dat je je creatieve kant laat zien. Het weekend ziet er veelbelovend uit voor jou, laat je vooral meevoeren op de golven van geluk.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Het Maan-Mercurius vierkant van maandag geeft je een scherp inzicht en strategie in een professionele situatie. Het vierkant van donderdag tussen Mercurius en Uranus wil dat je de mythe ontkracht dat je emotioneel afstandelijk bent. Durf je emotioneel op te stellen! De conjunctie van zondag zou wat gevoelens naar boven kunnen brengen, dus wees mild voor jezelf en anderen.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Gelukkige verjaardag, Vissen! Het Maan-Mercurius vierkant van maandag wil dat je dingen afrond die het nieuwe jaar beter, lichter en makkelijker zullen maken. Het vierkant van donderdag tussen Mercurius en Uranus helpt je de oorzaak te begrijpen van een patroon dat je vasthoudt, zodat je een andere levensstijl kunt kiezen. Het weekend ziet er sociaal en bewogen uit, omring jezelf met je beste vrienden!