We Love: Levi’s en Ganni lanceren tweede duurzame collectie

Gepubliceerd op 22 februari 2021 door Lore Ginneberge

Levi's en Ganni, twee it-labels van het moment, slaan opnieuw de handen in elkaar voor een tweede collab. Ontdek alles over de duurzame samenwerking.

ganni levi's
Levi's

Levi's timmert al een tijdje aan een groenere weg voor haar collecties. Het Amerikaanse denimmerk ontwikkelde zo Cottonized Hemp, een op hennep gebaseerde stof die minder water en pesticiden vereist. De hennep wordt zo bewerkt dat hij uiteindelijk aanvoelt als katoen, waardoor je niet hoeft in te boeten aan draagcomfort noch stijl. Ook het Deense Ganni is bezig met duurzaamheid, en vormt dus de perfecte partner in crime voor een tijdloze collab met Levi's. Beide merken werkten al eerder samen aan de verhuurbare 'Love Letter'-collectie, en kondigen nu een tweede luik van hun samenwerking aan.

Levi's

Het allerleukste aan collabs is dat het DNA van twee merken op een harmonieuze manier versmolten wordt. Bij Levi's en Ganni resulteert dit in jeansjurken met peter pan-kraagjes of psychedelische bloemenprints, minimalistisch witte denimensembles met Scandi-allures, en klassieke jeanshemden met Westernvibes. Een vrolijke 14-delige collectie die er in slaagt tegelijk origineel en tijdloos te zijn.

Levi's jeans collab
Levi's

De 14-delige ready-to-wear collectie van jurken, shirts, jassen, jeans, T-shirts en sweatshirts zal vanaf 24 februari 2021 te koop zijn op GANNI.com, Levi.com en in geselecteerde Levi's® en GANNI-winkels wereldwijd.

LEES OOK: Dit wordt de volgende designer collab van H&M