Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 14 tot 20 februari

Gepubliceerd op 14 februari 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 14 tot 20 februari

Een romantische start van de week, een volle maan en het begin van het Vissenseizoen... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw weekhoroscoop van 14 tot 20 februari 2022?

Ram: 19 maart tot 20 april

Mercurius komt maandag je door de Waterman geregeerde vriendschapszone binnen en verbindt je met je échte vrienden. De Volle Maan in Leeuw op woensdag wil dat je leeft vanuit een groter gevoel van eigenwaarde: je bent het waard, geloof in jezelf! De start van het Vissenseizoen op vrijdag zorgt voor een rustmoment waarin je focust op jezelf en het afsluiten van een hoofdstuk.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Investeer in je dierbaren, Stier. Mercurius komt maandag opnieuw je Waterman-geregeerde carrièrezone binnen en helpt je carrière te verbeteren dankzij goede gesprekken en connecties. De Volle Maan in Leeuw van woensdag verlicht je thuis/familiezone, wat de focus legt op hoe je je voelt tegenover jouw omgeving. De start van het Vissenseizoen op vrijdag brengt je weer in contact met je vrienden en de mensen die je gemist hebt. tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Durf groot te denken, Tweelingen. Mercurius keert maandag terug naar je wijsheidszone in Waterman, en helpt je om meer optimisme, geloof en vertrouwen in je dagelijks denken te implementeren. De Volle Maan in Leeuw op woensdag helpt je de kracht van je communicatievaardigheden in te zien. De start van het Vissenseizoen op vrijdag geeft je extra productiviteit en creativiteit op het werk, dus laat de wereld zien wat je kunt!

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Mercurius komt maandag opnieuw binnen in je intimiteitszone in Waterman, en helpt je te delen wat er in je hart en hoofd omgaat. De Volle Maan in Leeuw van woensdag staat in het teken van veiligheid en financiële kansen. De start van het Vissenseizoen op vrijdag is de start van een figuurlijke reis voor jouw, je zal nieuwe inzichten krijgen en heel wat bijleren.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je wordt deze week aangemoedigd om de middenweg te zoeken in relaties, zodat er win-winsituaties ontstaan voor beide partijen. De Volle Maan van woensdag in jouw teken geeft je een kans om te schitteren, en opnieuw te beginnen als dat nodig is. De start van het Vissenseizoen op vrijdag neemt je mee op een fictieve reis doorheen je emotionele en seksuele werelden.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Mercurius komt maandag weer in je Waterman geregeerde welzijnszone, wat je inspireert om gezondere gewoontes op te bouwen. De Volle Maan in Leeuw op woensdag biedt afsluiting. Met de start van het Vissenseizoen op vrijdag begint je meest romantische periode van het jaar!

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Deze week wordt je geïnspireerd om je diepste verlangens, gevoelens en angsten te delen. De Volle Maan in Leeuw van woensdag trekt betekenisvolle vriendschappen aan die je verdient en waar je momenteel nood aan hebt. De start van het Vissenseizoen aanstaande vrijdag zorgt voor een energieke en spirituele benadering van je welzijn.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Durf je gevoelens uitspreken, Schorpioen. Mercurius komt maandag je door de Waterman geregeerde intelligentiezone binnen en helpt je om emoties juist te communiceren. De Volle Maan in Leeuw op woensdag geeft je carrière een boost als je bereid bent om verandering te verwelkomen. De start van het Vissenseizoen op vrijdag helpt je om op een creatieve en zelfverzekerde manier kansen te grijpen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Mercurius komt maandag weer binnen in je communicatiezone in Waterman, en helpt je je woordkeuze en luistervaardigheid  naar een hoger niveau te tillen. De Volle Maan in Leeuw op woensdag leert je een nieuwe kennis toe te passen om fouten uit het verleden te vermijden. De start van het Vissenseizoen op vrijdag verbindt je met de mensen thuis.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Mercurius komt maandag je door Waterman geregeerde waardezone weer binnen, en helpt je om na te denken over wat belangrijk is voor jou. De Volle Maan in Leeuw op woensdag wil dat je jezelf blootgeeft voor meer intimiteit en geluk. De start van het Vissenseizoen op vrijdag helpt je om je emoties te communiceren op een constructieve manier.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Mercurius komt maandag weer in jouw teken en inspireert je om beperkende overtuigingen los te laten en nieuwe manieren van denken, zijn en communiceren te leren. De Volle Maan in Leeuw op woensdag brengt verandering in je relaties, vooral met een partners die op het eerste gezicht heel anders zijn dan jij. De start van het Vissenseizoen op zondag inspireert je om je financiën op orde te stellen.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Laat los, Vissen! Mercurius keert terug naar je Waterman-geregeerde sluitingszone en helpt je om los te laten, zodat je ruimte kunt maken voor het nieuwe. De Volle Maan in Leeuw van woensdag wil dat je een kleine gewoonte begint die binnen de kortste keren grote veranderingen teweeg kan brengen. Jouw verjaardagsseizoen begint op vrijdag! Mogen al je wensen uitkomen...