Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 7 tot 13 februari

Gepubliceerd op 7 februari 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 7 tot 13 februari

Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw weekhoroscoop van 7 tot 13 februari 2022?

Ram: 19 maart tot 20 april

Maandag's Uranus driehoek met Venus en Mars helpt je te begrijpen waarom je betrouwbaarheid, veiligheid en consistentie wilt - samen met de mensen die je dat kunnen geven. De Mercurius-Pluto conjunctie van vrijdag in je carrièrezone wil dat je een stevig gesprek voert over zeggenschap en waarden op de werkplek.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Jij bent een teken dat graag zegt waarop het staat - en de Uranus driehoek met Venus en Mars op maandag wil dat je experimenteert met meer positiviteit om die eigenschap te versterken. De Mercurius-Pluto conjunctie van vrijdag in je wijsheidszone helpt je de dingen te identificeren die je vast laten zitten.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Het is tijd om los te laten, Tweelingen. De waarheid wordt onthuld over een situatie en/of persoon tijdens de Uranus driehoek van maandag met Venus en Mars. De Mercurius-Pluto conjunctie op vrijdag wil dat je praat over iets dat met intimiteit te maken heeft. Houd het sexy, eerlijk en kwetsbaar voor de beste resultaten.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Uranus driehoek van maandag met Venus en Mars helpt je het onderscheid te maken tussen non-verbale, niet ingeloste verwachtingen en duidelijke, wederzijds besproken afspraken. De Mercurius-Pluto conjunctie van vrijdag inspireert je om een risico te nemen en vertrouwen te hebben.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Maandag's Uranus driehoek met Venus en Mars helpt je de betekenis te vinden in de details. Leer ook de kleine dingen appreciëren! De Mercurius-Pluto conjunctie van vrijdag moedigt een levensstijl aan die meer kalmte, mindfulness, en gezondere gewoontes cultiveert.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Uranus' driehoek met Mars en Venus helpt je beseffen dat het enige wat je tegenhoudt...jijzelf bent. Soms is een simpele verandering van perspectief wat nodig is om grote dingen te verwezenlijken. De Mercurius-Pluto conjunctie van vrijdag geeft je zelfvertrouwen een boost, maar neem wel al je verantwoordelijkheden op!

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Uranus driehoek van maandag met Venus en Mars helpt je om een gevoel dat je moet delen te benoemen en uit te spreken. Je zal je kwetsbaar moeten opstellen, maar het zal je leven nog beter en zelfs intiemer maken. De Mercurius-Pluto conjunctie van vrijdag staat voor jou in het teken van emotionele zelfontplooiing.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Uranus driehoek van maandag met Venus en Mars wil dat je zorgvuldig aan jezelf en anderen communiceert waarom je iemand wel of niet vertrouwt. Hoe specifieker je kunt zijn, hoe beter. De Mercurius-Pluto conjunctie van vrijdag helpt je een angst aan te pakken die je hebt rond communicatie, kwetsbaarheid, en gezien te worden.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De driehoek van Uranus met Venus en Mars helpt je te begrijpen dat je geld in de richting van je hoogste waarden en verplichtingen zou moeten gaan. De Mercurius-Pluto conjunctie van vrijdag wil dat je nagaat welke gedrag jouw idealen ondersteunen.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Uranus driehoek van maandag met Venus en Mars in jouw teken helpt je een hoop, angst, gevoel en/of verlangen te delen met iemand. Jouw praktische instelling en gezond verstand zorgen dat je openstaat voor nieuwe sociale relaties en betere communicatie. Start goede ideeën nu op om de vruchten later te plukken.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Gelukkige verjaardag, Waterman! Profiteer van de zon in jouw teken om contacten uit te breiden en positieve energie op te laden. Je verdient meer vrede in je leven, zorg ervoor dat je je omringt met de juiste mensen en laat gaan wat je tegenhoudt.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De driehoek van Uranus met Venus en Mars wakkert de nood aan om je te omringen met je vrienden en familie. Zij missen jou en jij mist hen... De Mercurius-Pluto conjunctie van vrijdag inspireert tot meer empathie en gezonde grenzen met je omgeving.