Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 1 tot 7 februari

Gepubliceerd op 1 februari 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen voor 1 tot 7 februari

Vriendschap staat centraal bij heel wat sterrenbeelden, en de Venus-Saturnus conjunctie op zaterdag zorgt voor een passioneel weekend... Wat staat er in de sterren geschreven voor de eerste week van februari 2021?

Ram: 19 maart tot 20 april

De Zon en Jupiter maken een passage in je professionele en sociale leven. Jij neemt de leiding en hebt veel ruimte om te communiceren en mensen te ontmoeten. Vriendschap staat centraal deze week, of het nu een reünie is met een oude vriend(in) of een vriendschap die een onverwachte wending neemt, er staat wat te gebeuren!

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De planeten staan niet zo gunstig deze week. Laat je niet gek maken van irritatie, en onthoud: je hoeft echt niet altijd het laatste woord te hebben. Dit weekend zorgt de Venus-Saturnus conjunctie voor een doorbraak op het werk, maar daar heb je de steun van je geliefde(n) voor nodig. Toon je van je mooiste kant!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Er hangt een uitdaging in de lucht, maar je hebt alle kans op slagen dankzij de lessen die je leerde uit het verleden. Wordt het niet eens tijd om je goede voornemens om te zetten in daden? Neem meer tijd voor jezelf en zoek de balans in je lichaam en geest.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Je voelt de druk van buitenaf steeds dichterbij komen, en eigenlijk wil je niets liever dan je terugtrekken in jezelf. Durf uit je schulp komen! Werk aan je organisatie en je prioriteiten, en wees niet bang om raad te vragen. De Venus-Saturnus conjunctie in Waterman zorgt voor een intiem, stomend weekend...

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je wil je vrij voelen in de beslissingen die je neemt, maar vergeet niet te overleggen met andere partijen wanneer nodig. Over andere partijen gesproken, werk een beetje aan je connectie met je omgeving! Het kan echt geen kwaad om je nu en dan kwetsbaar op te stellen. De juiste persoon zal je nemen zoals je bent, onvolmaaktheden inbegrepen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Je kunt niet altijd alles controleren, Maagd! Een vleugje spontaniteit zal je alleen maar deugd doen. Onderschat ook het belang van luisteren niet, naar iedereen die je steun kan gebruiken en vice versa.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Het is aan jou om oplossingen te vinden, om conflicten te verzachten. Wees niet bang je verlangen of angsten te delen met je geliefde. De Venus-Saturnus conjunctie op zaterdag beloont je voor je moed door je een extra dosis zelfvertrouwen te geven!

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Jouw sterrenhemel deze week is boeiend en stimulerend. Je hebt de gave om hardop te zeggen wat iedereen denkt, maar blijf diplomatisch in alle omstandigheden. De focus ligt verder op je familieleven: de harmonie die je thuis voelt laat je stralen. Het weekend kan weleens héél passioneel worden...

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Ideeën en projecten schudden je dagelijkse leven door elkaar, laat je verrassen door open te staan voor onverwachte ontmoetingen. Positieve veranderingen liggen in het verschiet, geef het lot een duwtje in de rug door slim te handelen. Let op de details!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Laat de moed niet zakken door kleine tegenslagen, maar gebruik ze om het een en ander op een rijtje te zetten. Wat betekent zekerheid voor jou? Wanneer voel je je meest zelfzeker en geborgen? Haal kracht uit de steun van je vrienden of geliefden.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Zon, Jupiter en Venus brengen niets dan positieve energie. Je wint aan zelfvertrouwen en het voelt alsof er een last van je schouders valt. Je krijgt dit weekend nieuwe inzichten in bepaalde relaties. Je krijgt eindelijk de toewijding die je verdient!

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Er komt een prettige periode op je af, vooral op vlak van (sociale) relaties. Volg je intuïtie en haal het beste uit jezelf, voor jezelf. Dit weekend leer je heel wat bij, gebruik het om succes te oogsten in toekomstige projecten.