Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 31 tot 6 februari

Gepubliceerd op 31 januari 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 31 tot 6 februari

De nieuwe maan in Waterman zorgt voor positieve veranderingen bij heel wat sterrentekens, net als het einde van Mercurius in Retrograde. Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 19 maart tot 20 april

De Nieuwe Maan in Waterman op dinsdag helpt je nieuwsgierig, communicatief en ondersteunend te zijn voor je vrienden. Mercurius Retrograde eindigt op donderdag en brengt ambitie en efficiëntie op de werkplek. Dit is het moment om initiatieven te nemen, want je staat aan de vooravond van een transformatie.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De Nieuwe Maan in Waterman van dinsdag staat voor jou in het teken van je carrière. Wat zijn je grootste dromen en hoe kan je die waarmaken? Mercurius Retrograde eindigt op donderdag en helpt je nieuwe ideeën, visie, en strategie toe te passen op ingewikkelde kwesties. De Zon-Saturnus conjunctie van vrijdag geeft je leiderschapskwaliteiten een boost voor meer succes.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Het is oké om van idee te veranderen! De nieuwe maan van dinsdag in Waterman helpt je opnieuw te beoordelen, te ontdekken en te zien wat er voor je in het verschiet ligt. Mercurius Retrograde eindigt op donderdag en verbindt je opnieuw met seksualiteit, plezier, en zinvolle authenticiteit.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De nieuwe maan van dinsdag in Waterman geeft je de moed om moeilijke dingen door te zetten. Neem geen overhaaste beslissingen en richt je aandacht op functionele zaken. Mercurius Retrograde eindigt in je romantische zone op donderdag en zorgt voor meer begrip.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Nieuwe Maan in Waterman van dinsdag wil dat je meer liefde en vertrouwen durft geven. Mercurius Retrograde eindigt in je welzijnszone op donderdag, waardoor het makkelijk wordt om nieuwe gewoontes aan te leren. De Zon-Saturnus conjunctie op vrijdag helpt je de meest nauwkeurige middenweg te vinden tussen jou en anderen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Mercurius Retrograde eindigt in je vertrouwenssector op donderdag, wat zorgt voor een groter gevoel van eigenwaarde. Er komen heel wat kansen op je af, het is aan jou om ze te spotten en er je voordeel uit te halen. De Zon-Saturnus conjunctie van vrijdag laat je toe om vlotter nieuwe strategieën te bedenken.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Nieuwe Maan in Waterman van maandag wil dat je je verlangens en emoties deelt met iemand die het horen moet. Probeer echter niet om dingen of mensen te veranderen, maar doe ook moeite om jezelf aan te passen. Mercurius Retrograde eindigt in je emotionele zone op donderdag en helpt je om je gevoelens juist uit te drukken.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Nieuwe Maan in Waterman van maandag helpt je om de mensen en plaatsen te vinden die je een gevoel van veiligheid geven. Mercurius Retrograde eindigt in je communicatieve zone op donderdag en maakt komaf met eventuele misverstanden. Concentreer je op de kracht die uit de groep voortkomt, vele handen maken licht werk.

 

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De nieuwe maan van dinsdag in Waterman wil dat je je vocabulaire uitbreidt en een betere algemene levensstijl opzoekt. Mercurius Retrograde eindigt in je financiële zone op donderdag en helpt je op weg naar financiële zekerheid. De Zon-Saturnus conjunctie van vrijdag inspireert je om je nieuwe communicatiekracht toe te passen op een probleem.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Nieuwe Maan in Waterman van dinsdag helpt je om je waarden te verduidelijken en hoe je daarnaar kunt leven voor innerlijke rust. Mercurius Retrograde eindigt in jouw teken op donderdag waardoor je je helderder van geest zal voelen. De Zon-Saturnus conjunctie van vrijdag inspireert je om je waarden in de praktijk te brengen voor persoonlijk comfort en een gevoel van veiligheid.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Gelukkige Verjaardag, Waterman! De jaarlijkse Nieuwe Maan van dinsdag in jouw teken wil dat je al je verjaardagswensen manifesteert, dus denk goed na over wat je wilt bereiken. Mercurius Retrograde eindigt op donderdag en helpt je om losse eindjes aan elkaar te knopen en zaken af te ronden. De Zon-Saturnus conjunctie van vrijdag geeft je vastberadenheid over een nieuw doel waar je van droomt.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Nieuwe Maan in Waterman van dinsdag wil dat je jezelf bevrijdt van denkbeeldige valkuilen en gewoontes die je vast laten zitten. Mercurius Retrograde eindigt op donderdag en verzacht je relaties met vrienden. De Zon-Saturnus conjunctie van vrijdag wil dat je je verantwoordelijkheid opneemt voor je eigen geluk.