Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 24 tot 30 januari

Gepubliceerd op 24 januari 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 24 tot 30 januari

Wat staat er in de sterren geschreven voor de laatste week van januari 2022?

Ram: 19 maart tot 20 april

Wakker worden, Ram! Mars komt maandag Steenbok binnen en geeft je carrière de energie en de vooruitgang waar je op hoopt. Let op je woorden op het werk. Wees bedachtzaam en nieuwsgierig in plaats van vast te houden aan je ideeën. Venus in retrograde in Steenbok eindigt op zaterdag en strijkt eventuele conflicten met je collega's glad.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Mars komt maandag Steenbok binnen en neemt je mee op een intellectuele (en misschien wel echte) reis naar het onbekende. Mercurius komt op dinsdag weer Steenbok binnen en laat je lessen die je onlangs hebt getrokken toepassen in de praktijk. Venus in retrograde in Steenbok eindigt op zaterdag en blaast nieuw leven in je relaties vol optimisme en geloof.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Mars in Steenbok wakkert je verlangen aan om lief te hebben en je geliefd te voelen. Mercurius komt dinsdag weer Steenbok binnen, en inspireert je om deze verlangens nog beter te durven communiceren. Venus in retrograde eindigt op zaterdag. Je zal eindelijk partners vinden die je kunt vertrouwen.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Stap uit je comfortzone, Kreeft! Mars komt maandag Steenbok binnen en laat je groeien ondanks moeilijke situaties. Mercurius komt opnieuw Steenbok binnen op dinsdag en opent gesprekken met mensen uit je verleden. Venus Retrograde eindigt in Steenbok op zaterdag, wat helpt om romantische relaties te harmoniseren.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Mars komt Steenbok binnen op maandag en vraagt je om je doelen te bereiken door klein te beginnen. Mercurius komt op dinsdag weer Steenbok binnen, waardoor je nog meer focus en concentratie krijgt. Venus Retrograde in Steenbok eindigt op zaterdag, wat zorgt kleine verbeteringen in je relaties.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Mars komt Steenbok binnen op maandag en geeft je de moed om je bloot te geven op kwetsbare momenten. Mercurius komt op dinsdag weer Steenbok binnen en geeft je de mindset om met risico en onzekerheid om te kunnen gaan. Venus Retrograde in Steenbok eindigt op zaterdag, wat helpt om je zekerder te voelen in relaties.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Mars komt Steenbok binnen op maandag en inspireert je om te begrijpen hoe je lichaam je emoties aangeeft. Mercurius komt op dinsdag weer Steenbok binnen en helpt je om je gevoelens te benoemen en te normaliseren. Venus Retrograde in Steenbok eindigt op zaterdag en helpt om je opnieuw dichter bij je familie te voelen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Relaties draaien allemaal om communicatie, Schorpioen. Mars komt Steenbok binnen op maandag en helpt je om direct te spreken en nauwkeurig te luisteren. Mercurius komt op dinsdag weer Steenbok binnen en herkadert de manier waarop je taal ervaart. Venus Retrograde in Steenbok eindigt op zaterdag en verbetert de dialoog in relaties.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Zet je schrap, Boogschutter! Mars komt Steenbok binnen op maandag en helpt je een strategie te vinden voor meer mindfulness en plezier. Op dinsdag komt Mercurius weer in Steenbok, wat je inspireert om te leven volgens jouw waarden. Venus Retrograde eindigt in Steenbok op zaterdag en verbetert je financiële situatie.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Mars komt maandag voor het eerst in twee jaar in jouw teken en geeft je meer passie, energie en uitstraling. Mercurius komt dinsdag opnieuw je sterrenbeeld binnen en helpt je emoties en gedrag beter bij te stellen. Venus Retrograde in Steenbok eindigt op zaterdag en voedt je relatie met begrip en empathie.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Gelukkige Verjaardag, Waterman! Mars komt maandag Steenbok binnen en helpt je om oude gewoontes af te leren. Mercurius komt op dinsdag weer Steenbok binnen en inspireert je om in contact te komen met je intuïtie en spiritualiteit. Venus Retrograde eindigt in Steenbok op zaterdag en maakt komaf met pijnlijke herinneringen uit vorige relaties.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Mars komt maandag Steenbok binnen en helpt je de vrienden te vinden die jouw visie op een betere wereld delen. Mercurius komt opnieuw Steenbok binnen op dinsdag en herenigt je met mensen waarmee je een verleden deelt. Venus Retrograde eindigt in Steenbok op zaterdag en helpt te begrijpen welke relaties puur vriendschappelijk of amoureus zijn (of een beetje van beide?).