Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 17 tot 23 januari

Gepubliceerd op 17 januari 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 17 tot 23 januari

Een volle maan in Kreeft, Mercurius in retrograde en de start van Watermanseizoen.. Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw derde weekhoroscoop van 2022?

Ram: 19 maart tot 20 april

De Volle Maan in Kreeft van maandag brengt je zoveel dichter bij de gevoelens, ervaringen en mensen die je thuis brengen. Uranus verhuist naar Stier op dinsdag, wat positief werkt voor je financiële zekerheid. Woensdag begint het Watermanseizoen, wat je opnieuw in contact zal brengen met je belangrijkste vrienden en familie.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Gebruik je woorden zorgvuldig, Stier! De volle maan in Kreeft van maandag helpt je om je gedachten en emoties heel zorgvuldig uit te spreken zodat je begrepen wordt. Uranus komt in jouw teken op dinsdag en helpt je te transformeren wat je nodig hebt. Het Waterman seizoen begint op woensdag en zorgt voor meer ambitie en professioneel succes!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Volle Maan in Kreeft op maandag verbetert je emotionele relatie tot je financiën, veiligheid en welzijn. Uranus beweegt direct in je Stier geregeerde sluitingszone op dinsdag, en helpt je losse eindjes aan elkaar te knopen. Het Watermanseizoen begint op woensdag en neemt je mee op een intellectuele en opwindende reis!

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Begin opnieuw, Kreeft! De Volle Maan van maandag in jouw teken biedt je een opwindende kans om te vernieuwen terwijl je vooruit gaat met visie, hoop en optimisme. Uranus komt in je door Stier geregeerde vriendschapszone op dinsdag en verbindt je met je gemeenschap. Het Watermanseizoen begint op woensdag en verdiept je relaties met intimiteit, vertrouwen en seksualiteit.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Volle Maan in Kreeft van maandag inspireert je om de negatieve energie los te laten die je ervan weerhoudt je beste leven te kunnen leiden. Uranus komt in je door Stier geregeerde carrièrezone op dinsdag en helpt je om je professionele kracht weer te vinden. Het Watermanseizoen begint op woensdag en brengt chemie en romantiek met zich mee.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De Volle Maan in Kreeft van maandag helpt je om je aan te passen en opnieuw te verbinden met je meest betekenisvolle sociale connecties. Uranus komt in je door Stier geregeerde wijsheidszone op dinsdag, wat je inspireeert om nieuwe lessen toe te passen in je leven. Het Watermanseizoen begint op woensdag en laat je wennen aan nieuwe routines.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Volle Maan in Kreeft van maandag tilt je professionele status en carrièredoelen naar nieuwe hoogten. Uranus komt in je door Stier geregeerde intimiteitszone op dinsdag en helpt je de waarheid duidelijker te zien. Het Watermanseizoen begint op woensdag en inspireert je om meer creativiteit en kwetsbaarheid in je leven te brengen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Volle Maan in Kreeft van maandag helpt je om jezelf en anderen met meer visie, optimisme en vertrouwen te zien, zodat je moedige stappen kunt zetten. Uranus beweegt in je door Stier geregeerde liefdeszone op dinsdag en brengt een aantal verrassende ontmoetingen in je liefdesleven. Het Watermanseizoen begint op woensdag en verbindt je met je emotionele kant.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De Volle Maan in Kreeft op maandag helpt je een verlangen te delen met iemand die het horen moet. Zoek kracht in je kwetsbaarheid! Uranus komt in je door Stier geregeerde gezondheidszone op dinsdag, waardoor je zin hebt om nieuwe selfcare strategieën uit te proberen. Het Watermanseizoen begint op woensdag en zal je een en ander leren over communicatie!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Volle Maan in Kreeft van maandag zal je verlangen om gehoord te worden in evenwicht brengen met de nieuwsgierigheid om je geliefde te begrijpen. Uranus komt in je door Stier geregeerde avontuurlijke zone op dinsdag, wat je de moed geeft om jezelf bloot te stellen. Het Watermanseizoen begint op woensdag en zorgt voor financiële vrijheid!

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Volle Maan in Kreeft van maandag wil dat je kleine stappen zet om je gezondheid en welzijn te boosten. Uranus beweegt in je door Stier geregeerde huis- en familiezone, en verbindt je met je naasten en geliefden. Dan is het je verjaardagsmaand: Het Watermanseizoen begint op woensdag! Mogen al je wensen uitkomen...

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Houd de moed erin! De Volle Maan in Vissen van maandag wil dat je jezelf blootgeeft en dat mensen je zien, kennen, horen en begrijpen. Uranus beweegt in je door Stier geregeerde communicatiezone op dinsdag, en helpt je de juiste woorden te vinden. Het Watermanseizoen begint op woensdag en geeft je een welverdiende pauze, dus doe het rustig aan en focus op selfcare.