Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 27 tot 2 januari

Geüpdatet op 20 december 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 27 tot 2 januari

Een nieuw jaar, een nieuwe start... Wat staat er in de sterren geschreven voor jouw eerste horoscoop van 2022?

Ram: 19 maart tot 20 april

"Het geheim van geluk is de harmonie tussen wat je denkt, wat je zegt en wat je doet" schreef Gandhi. Zo moet je mindset er deze week uitzien: je moet handelen en vooruitkijken met het vertrouwen dat de gebeurtenissen in je voordeel zullen uitvallen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Met Venus in een ander aardeteken (Steenbok) zal je verbeteringen zien in alles wat met de liefde te maken heeft. Het is aan jou om deze positieve sfeer op te vangen en er het beste uit te halen.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De planeten Jupiter en Neptunus zullen je relaties aanzienlijk verbeteren, terwijl Mercurius zorgt voor een creatieve boost. Je wint aan luisterbereidheid en beschikbaarheid in je dichte omgeving. Neem van deze bijzondere periode gebruik om je gedachten te verzetten door nieuwe mensen te zien.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De voortdurend veranderende hemel draait in jouw voordeel! Met Jupiter (geluk), Neptunus (inspiratie) en de Maan (intuïtie), ben je bijzonder goed omringd om om te gaan met ingewikkelde situaties in je relaties. Je bezit de kracht om je stem te laten horen en om begrip op te wekken.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Mars nodigt je uit om initiatief te nemen, maar Saturnus adviseert om de tijd te nemen om de dingen goed te doen. De zaadjes die je nu plant zullen enige tijd nodig hebben om te groeien en hun mooiste vruchten te laten zien. Wees gerust, het succes zal des te groter zijn als het zover is.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De relatie met je vrienden en netwerk is een brandpunt deze week, dus let op wat en wie jouw aandacht trekt. Idealiter voeden deze connecties je en geven ze je een gevoel van veiligheid. De Zon (wilskracht), Venus (liefde), Uranus (creativiteit), en Pluto (intuïtie) bundelen hun krachten om je te helpen bereiken wat voor jou het belangrijkste is.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De invloed van Venus (liefde) en Pluto (twijfels) laat zich merken. Je hebt misschien al een tijdje het gevoel in cirkels rond te draaien zonder oplossing in zicht. Wees gerust, de hemel zal binnenkort opklaren. Let op speciale emotionele banden of situaties. Als je een onderbuikgevoel hebt over je stap naar 2022, ga daar dan op af.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Nu het jaar ten einde loopt, ligt de focus op het grotere plaatje en op persoonlijke groei. Ideeën die je de afgelopen zes maanden hebt laten rijpen, krijgen vorm of werpen al hun vruchten af. Let op wat je gevoel en niet je hoofd zegt, voordat je een keuze maakt. Volg je instinct.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Een bezoek aan Mercurius (intelligentie) in je relatiesector bevordert het leggen van nieuwe contacten. Jouw talent om het leven van de positieve kant te zien en dat idee succesvol over te brengen, geeft je het gevoel dat je nuttig kunt zijn. Een veilige en stabiele financiële basis ondersteunt je behoefte aan onafhankelijkheid.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Deze week wordt je relatiezone benadrukt. Onthoud met wie je je speciaal verbonden voelt en laat je gevoelens stromen. Als er huiselijke of familiale problemen opduiken, pak ze dan aan. Idealiter geef je je huis, relatie en jezelf evenveel tijd, zonder dat het ene tijd vraagt ten koste van het andere.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Jouw ideeën liggen buiten de gebaande paden, maar met het nodige geduld zul je de juiste mensen kunnen aanspreken en overtuigen. Neem een helpende rol aan, of zoek misschien iemand die je bewondert om je onder zijn hoede te nemen. Dit is niet het jaar om timide op het werk te zijn.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Dit is een goed moment om in een veelbelovend project te investeren. Vertrouw op jezelf! Hou je jouw persoonlijke hobby's in evenwicht met je sociale betrokkenheid of aangeboren gevoel voor rechtvaardigheid, of is het tijd om deze twee gebieden te integreren?