Win een Leonidas-geschenkkoffertje voor nog lekkerdere feesten

Gepubliceerd op 18 december 2020 door ELLE Partner
leonidas

Zin om onmiddellijk meegevoerd te worden naar de magie van de eindejaarsfeesten? Doe mee aan onze wedstrijd en win de smakelijkste cadeautjes van chocolade: een overheerlijke geschenkdoos van Leonidas.

It’s beginning to look a lot like Christmas... De kerstboom krijgt een ereplaatsje in de woonkamer, het vuur knispert in de open haard, kerstfilms zijn alomtegenwoordig op de buis ... Geen twijfelen aan, de meest magische tijd van het jaar is opnieuw aangebroken! Voeg een extra portie betovering toe na zo’n bewogen jaar en verwen jezelf met een welverdiende, delicieus smakende pauze.

Zoals gewoonlijk heeft de Belgische chocolatier Leonidas alles in huis om het hele gezin te plezieren! Onmogelijk om niet in de verleiding te komen door de heerlijke, met chocolade omhulde kerstboompjes gevuld met amandelcrème, koffie-macaronpraliné, veenbessen- of mandarijnganache. En wie kan weerstaan aan eetbare kerstballen met verrukkelijke smaken van gezouten karamel of praliné met gepofte rijst? Om nog maar te zwijgen van de chocoladelollies en andere schattige beeldjes in de vorm van een grappige sneeuwman of een snoezig rendier die de allerkleinsten zullen bekoren.

Je begrijpt, of het nu gaat om grote of kleine fijnproevers, Leonidas heeft alles wat je nodig hebt om je dierbaren te verwennen... en om jou gelukkig te maken! Om je ogen te doen fonkelen van plezier nog voor je deze chocolade zoetigheden proeft, biedt Leonidas je de keuze uit zijn schitterende geschenkdoosjes in een feestelijke kerstverpakking. Een mooie rode doos in de vorm van een kerstboom, een hoorn gevuld met je favoriete pralines, een elegant geschenkkoffertje... Het enige wat je hoeft te doen is de doos te openen en te proeven.

leonidas

Beantwoord de volgende vraag en maak kans op een geschenkkoffertje barstensvol chocolade van Leonidas: