Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 20 tot 26 december

Gepubliceerd op 20 december 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 20 tot 26 december

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

De feestperiode is jouw speelterrein: als je kan plannen, organiseren, mensen samenbrengen voel je je in je element. Dit wordt extra benadrukt door de ingang van het Steenbokseizoen op dinsdag. Hierdoor worden je leiderschapskwaliteiten en ambitie extra in de verf gezet.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Het Steenbokseizoen begint op dinsdag en helpt je je wereldbeeld en visie te verruimen. De feestdagen, die verbonden zijn met familie en samenzijn, geven je de kans om je meest positieve karaktereigenschappen naar boven te halen. Zoek vrede, zachtmoedigheid en kalmte op.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Venus in retrograde in je intimiteitszone laat je toe om de muren rondom jezelf  voorzichtig af te breken, gezien te worden, en andere mensen dieper te zien. Profiteer van de eindejaarsfeesten om (oude) banden aan te halen.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Venus in retrograde vindt plaats in in je romantische sector, en geeft je de kans om te helen van terugkerende patronen en onvoltooide relaties. Profiteer van de eindejaarsfeesten om te putten uit de positieve energie van de mensen om je heen, wat je verlangen zal voeden om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Het Steenbokseizoen begint op dinsdag en richt je aandacht op de routines en gewoonten die je helpen.
De steun van Mars, de planeet van de actie, tijdens de feestdagen geeft je de energie die je nodig had om je zelfvertrouwen terug te winnen. Probeer mensen samen te brengen door van jezelf te laten horen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De komst van de Zon in een ander aardeteken (Steenbok), doet je goed. Je vermogen om te organiseren en initiatief te nemen zal worden gestimuleerd, maar gun jezelf aan het eind van het jaar een welverdiende pauze. Het Saturnus-Uranus vierkant op vrijdag wil dat je nadenkt over de paradox tussen het grote en het kleine plaatje.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Venus in retrograde in je familiezone zorgt voor betere dynamieken en het oplossen van spanningen of problemen. Het Saturnus-Uranus vierkant van vrijdag helpt je om je open te stellen voor intimiteit en betekenisvolle relaties.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Tijdens het feestseizoen zal de nadruk liggen op je efficiëntie. De aanwezige energie versterkt je loyaliteit en rechtvaardigheidsgevoel. Vergeet vooral niet je verbeelding en humor te gebruiken om alle situaties te verbeteren. En onthoud: je behoefte aan genegenheid is een kracht, geen zwakte.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Luister naar je lichaam, Boogschutter! Venus in retrograde helpt je diep te verbinden met je zintuigen en genot. Het Steenbokseizoen begint op dinsdag en inspireert je om na te denken over de waarden die je in het nieuwe jaar zult toepassen. Je vermogen om beslissingen te nemen helpt om die doelen te bereiken.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Gefeliciteerd Steenbok, je verjaardagsseizoen begint op dinsdag! Venus in retrograde in jouw teken leert je om belemmerend gedrag en emoties los te laten die relaties moeilijker maken. Het Saturnus-Uranus vierkant van vrijdag wil dat je een evenwicht vindt tussen veiligheid en het nemen van risico's.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Het verleden is voorbij, Waterman. Venus in retrograde zorgt dat je patronen, gedrag en mensen die je vast laten zitten kunt opgeven. Het Steenbokseizoen begint op dinsdag en stimuleert je om opnieuw te beginnen. Deel je vriendelijkheid, vriendschap en goede wil met degenen die je liefhebt aan het eind van dit jaar.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Venus in retrograde zorgt ervoor dat grenzen vervagen tussen vriendschap en liefde. Het Steenbokseizoen begint op dinsdag en verbindt je met de mensen die je gemist hebt na je zeer productieve maand. Vul je met positieve energie, want je hebt het verdiend.