Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 7 tot 13 december

Gepubliceerd op 7 december 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 7 tot 13 december

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Een trio van actieve planeten, de Zon, Mars en Mercurius, zorgen voor een stimulerende invloed in jouw teken. De eerste twee brengen warmte en vertrouwen, en helpen vooruit te komen in je huidige projecten. De derde planeet maakt communiceren makkelijker deze week.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Het gaat er niet om dat je de liefde zoekt of vindt, maar dat je van je laat horen en je gevoelens durft delen. Met iedereen die je liefhebt, maar ook met degenen die je nog zal ontmoeten. Sta open voor het nieuwe, leef in het moment en vreugdevolle verrassingen zullen snel volgen.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Soms moet je situaties laten bezinken, zelfs als als je nog me veel vragen zit. Wees niet teleurgesteld als sommige antwoorden niet komen. Ga op zoek naar rust in jezelf en blijf weg van personen die je moraal ondermijnen. Zoek in plaats daarvan naar positieve energie in je omgeving.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Saturnus staat aan het einde van het sterrenteken tegenover jou, wat wilt zeggen dat je weldra weer kunt ademhalen. Probeer voorlopig al je angsten uit je hoofd te zetten en negatieve gedachten te verdrijven. Ga voor een zen-attitude en leef in het nu.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

"Het hart is de enige waarheid, de geest is slechts een stadium," schreef Ramana Maharshi, een quote die de stand van je huidige sterrenhemel weerspiegelt. Heb vertrouwen in jezelf en je talenten, ga stap voor stap vooruit zonder te proberen om te snel te gaan en vertrouw op jezelf. Jouw wilskracht zal je brengen waar je heen wil.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De sterrenhemel van het eerste decanaat (23 augustus tot 1 september) ziet er niet zo veelbelovend uit: er is de vervelende invloed van Mercurius, die zorgt dat je veel teveel dingen wilt doen tegelijkertijd. Het tweede decanaat (2 tot 11 september) krijgt de beschermende steun van Venus, de planeet van de liefde. Het derde decanaat (12 tot 22 september) krijgt de mooiste sterrenhemel deze week, maar blijf niet te lang stilstaan, want mooie liedjes duren niet lang...

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Richt je aandacht op het huidige moment vooraleer je aan de toekomst denkt. Toon dat je in staat bent om meer te improviseren, laat het leven en de mensen je verrassen, sta open voor onverwachte gebeurtenissen en boodschappen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

"De wereld van het delen zal het verdelen van de wereld moeten vervangen" schreef Claude Lelouch (ook een  Schorpioen). Deze quote beschrijft je sterrenhemel van deze week als geen ander. Je wilt je nuttig voelen, goed doen en je praktische geest inzetten om de groep aan te sturen. Deel je creativiteit en fijngevoeligheid zonder aarzelen met iedereen die er baat bij heeft.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Mercurius, planeet van het intellect, stimuleert de grijze cellen van het eerste decanaat (23 november tot 2 december). De zon verlicht met al zijn warmte de levensvreugde van het tweede decanaat (3 december tot 12 december) die zich in een feestelijke stemming bevinden (gelukkige verjaardag!) en boogschutters van het derde decanaat zullen deze week geduldig wachten op een bijzonder positieve sterrenhemel. Nog even geduld!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

"Veerkracht , dat is kunnen bloeien na een lange, strenge winter", schreef Boris Cyrulnik, die de geest van Steenbok perfect samenvat. Het ligt in je talent om standvastig te blijven in moeilijke tijden. Weet dat Jupiter, planeet van geluk, binnenkort jouw teken zal verlaten. Dit is dan ook het juiste moment om concreet af te ronden wat je dierbaar is.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De zon, Mercurius en Mars vormen een trio dat zorgt voor een boost in je sociale en professionele leven. Tegelijk lijkt Venus, planeet van de liefde, je parten te spelen. Je hecht teveel aandacht aan je emoties. Probeer je gevoelens aan de kant te schuiven en neem afstand.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Venus en Neptunus geven je samen een boost: reken op extra charme van jouw kant. Het lijkt wel of je geluk aantrekt als een magneet! Grijp elke kans, en zet je roze bril op.