Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 30 november tot 6 december

Gepubliceerd op 30 november 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 30 november tot 6 december

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Op sociaal en professioneel vlak heb je opnieuw de controle in handen. Zeg en doe wat je denkt en geef niet toe aan aarzeling of twijfel. Dit is niet het moment om jezelf teveel vragen te stellen, om herinneringen uit het verleden te doorgronden, maar om recht vooruit te kijken.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Als je maar half tevreden bent met je huidige situatie, is het een goed idee om verandering van je perspectief op te zoeken. Je zult merken dat de dingen nog zo slecht niet zijn... Laat stemmingswisselingen niet de bovenhand nemen, en probeer een heldere analyse van je huidige doelen te vormen. Gelukkig komt er een steeds positievere invloed van de planeten in jouw teken, dus ook met je humeur gaat het de goede kant op.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Met uitzondering van de volle maan aan de hemel op maandag in je teken, belooft de rest van de week zowel aangenamer als stimulerend te zijn op sociaal en relationeel vlak. Je eindigt de week beter dan je begon als je je openstelt voor de buitenwereld en meer communiceert. Bestrijd negativiteit met humor en je zal nog meer gewaardeerd worden.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Er komt een dubbele oppositie van Jupiter en Saturnus aan, en je zult snel opnieuw kunnen ademhalen. Probeer echter niet om situaties te veranderen om uitbarstingen te vermijden. Laat de dingen gaan waarmee je jezelf niet langer identificeert. Zet alles eens (letterlijk) op een rijtje: aan de ene kant dingen die je leuk vindt en wat je motiveert en aan de andere kant de uitgedoofde passies en de eindeloze projecten.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je sociale en professionele leven heeft uitbreiding nodig, maar daarvoor moet je eerst weten wat je wil bereiken en hoe je dat zal aanpakken. De planeten nodigen uit om een constructieve afweging maken tussen wat haalbaar is en wat niet of nog niet haalbaar is. Je kans op slagen hangt af van deze totaalvisie.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Verwacht een stroom van ergernis op maandag dankzij de volle maan. Maar geen zorgen, de rest van de week wordt veel aangenamer en constructiever. Streef naar een eenvoudige en concrete aanpak, en de resultaten zullen snel komen.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Kop op, het is nu niet het moment om overweldigd gedemotiveerd te worden! Er is namelijk goed nieuws op komst: enkele vervelende planeten die je al twee jaar tegenhouden, zijn op weg naar de exit. Vanaf 18 december valt er dus een zware last van je schouders! Hou nog even vol.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De oppositie tussen Venus en Uranus in jouw teken zorgt ervoor dat een resem emoties en gevoelens boven water komen. Maar met een beetje moeite kun je deze invloed als een kans beschouwen. Durf aan de slag te gaan met de verlangens die zich ontwikkelen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De volle maan die op maandag aan de hemel staat ligt precies op jouw as, en zorgt voor een bron van ongeduld en ergernis. Het goede nieuws? De invloed ervan verdwijnt de volgende dag alweer, waardoor je een stralende hemel krijgt zonder ernstige obstakels. Tweede decanaat(3 december tot 12 december): Een geweldige energieboost nodigt uit tot actie.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

"Goede dingen in het leven zijn de beloning van degenen die ondernemen," schreef Aristoteles, en voor jou zou men kunnen toevoegen, "en degenen die het verdienen," gezien de inspanningen en de ernst die je al maandenlang toont. Het is duidelijk dat dit een goed moment is om de vruchten van jouw arbeid te plukken, je verdient het.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Handel vastberaden en werk hard. Het succesrecept? Een vleugje moed en een portie wilskracht! Stop met uitstellen of wachten op een betere gelegenheid. Je wordt aangemoedigd om samen te werken aan een project dat groter is dan je eigen inspanningen.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Met een vervelende volle maan op maandag zou je alle reden hebben om je te ergeren, maar wees gerust, de invloed ervan zal niet lang duren en je zal je moed in geen tijd terugkrijgen. Er zijn niet minder dan vijf planeten die op de achtergrond positieve vibes sturen. Mercurius zorgt voor goede communicatie, Venus brengt charme, en Jupiter, Saturnus en Pluto beschermen je projecten op lange termijn.