Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 23 tot 29 november

Gepubliceerd op 23 november 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 23 tot 29 november

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

De komst van de zon in een verwant vuurteken ( boogschutter) kondigt een verbetering van omstandigheden en dus van je moraal aan. Je zal met plezier aanschouwen hoe situaties opnieuw in de goede richting evolueren en hoe de hindernissen op jouw pad verdwijnen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Dit is een goed moment om een koers uit te zetten en de handen uit de mouwen te steken, want krachtige planeten geven hun steun en nodigen je uit om groter of verder te kijken. Sommige conflicten nemen af, en je krijgt geleidelijk aan meer vrijheid van handelen. Richt je aandacht vooral op wat je instinctief aantrekt; je bent het meest effectief als je geniet van wat je doet.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Jouw natuurlijke aanleg voor socializen en communicatie is een van je meest waardevolle bezittingen. Luister naar wat er om je heen gebeurt, ideeën zullen stromen en nieuwe perspectieven zullen ontstaan. Scherp je gevoel voor timing aan om te begrijpen wat je aandacht trekt en om met een glimlach bij te dragen aan lopende projecten.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Mercurius en Neptunus werken samen aan jouw sterrenhemel en lijken vastbesloten om de negatieve invloed van Saturnus, die je plannen al enkele maanden vertraagt, te overstijgen. Deze eerste twee planeten versterken je intuïtie en bieden onverwachte oplossingen waaraan je nog niet eerder had gedacht.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustu

Aan het begin van de week verschijnt de zon in een verwant vuurteken (boogschutter), waardoor je opnieuw goede moed zult vinden. Jouw totaalvisie stelt je in staat om snel de juiste keuzes te maken en je gevoel voor contact opent deuren om oplossingen te vinden voor alles wat vastloopt. Laat je meest stralende glimlach zien, niemand kan eraan weerstaan.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Niet minder dan 6 planeten zullen deze week (en nog ver daarna) beschermende en positieve aspecten vormen in jouw teken. De basis die je nu aan het leggen bent, heeft kans op slagen op voorwaarde dat je ver genoeg vooruit durft te kijken. Wees ambitieus, je verdient het.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Probeer goed te beseffen dat je nooit door iedereen geliefd kan zijn. Zorg ervoor dat je je kostbare positieve energie niet verspilt aan wie er niet voor openstaat. Besteed je tijd liever aan mensen die jou net zoveel voeden met ideeën als jij hen. Je zult keuzes moeten maken, maar je zult je daarna beter voelen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Er zijn op dit moment twee planeten die in jouw sterrenbeeld het maximale uit hun invloed halen. Er is Mercurius, wiens link met reflectie en intelligentie die je een opperbest humeur schenkt. En dan is er nog Venus, die je charmant en onweerstaanbaar maakt.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De komst van de zon in jouw teken kondigt je verjaardag aan, maar ook een weldadige warmte die je een grote boost zal geven. Het optimisme en de vrolijkheid die jij schenkt, krijg je onmiddellijk weer terug. Op deze positieve toon krijg je heel wat van je ideeën verkocht.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

"Kunst is de openbaring van een uitzonderlijke gevoeligheid" schreef Paul Cézanne, een beroemde Steenbok. Hij weerspiegelt hiermee de rijkdom van de planetaire invloeden die zich verzamelen in jouw teken, waarvan de meest aangename, Venus en Jupiter, je mooiste eigenschappen naar boven halen en je stimuleren om naar de goede kant van de dingen te kijken. Geniet van het huidige moment, want het klimaat is er goed voor.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Krachtige planeten komen binnenkort bij jou in de buurt, heb nog even geduld. Maak komaf met zaken die niet meer relevant zijn voor je levensplannen,  zodat je de pagina kunt omslaan en je lichter kunt voelen. Er komen al snel nieuwe ideeën en plannen aan.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Amedeo Modigliani schreef: "Observeer de buitenwereld met één oog, en gebruik het andere om diep in jezelf te kijken", en geeft zo de dualiteit weer die op dit moment in je hemel heerst tussen je ontvankelijkheid voor de buitenwereld en de rijkdom van je innerlijke wereld. Laat je niet overweldigen door je emoties.