Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 16 tot 22 november

Gepubliceerd op 16 november 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 16 tot 22 november

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

De planeten zijn actief in jouw teken en kondigen verandering aan , misschien een nieuwe start? Dit is het signaal waar je op hebt gewacht om nieuwe ervaringen op te doen. Sociaal en professioneel opent zich een nieuw pad voor jou, het kan een andere richting zijn of een transformatie van je doelen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De nieuwe maan zal staat in het midden van jouw tegenovergesteld sterrenteken, precies tussen het tweede en derde decanaat. De invloed ervan zorgt de komende maand voor nieuwe verlangens, geïnspireerd door bepaalde behoeften die je al langer diep van binnen voelt. Je voelt de nood om jezelf nuttig te maken of in te zetten voor een bepaald doel. Lever daarbij de nodige inspanningen!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Er komt een week aan waarin alles (eindelijk?) soepel zal verlopen. Op vlak van relaties kan dit zich vertalen in een ontmoeting die je raakt, of het ontstaan van gemeenschappelijke projecten. Het kan ook een zoektocht betekenen naar harmonie en een betere band met je partner. Je zult in staat zijn om al je goede voornemens bij elkaar te sprokkelen.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De planetaire invloeden zijn talrijk en krachtig; ze brengen concrete plannen met zich mee, maar ook een ambitie om tot actie over te gaan. De schijnwerpers zullen vooral gericht zijn op uw professionele leven; het zal een tijd zijn om aan te kloppen, te bepalen wat je wilt en vooruit te gaan. Je bent op weg naar verandering en positieve ontwikkeling.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustu

De nieuwe maan, waarvan de invloed op jou via een teken dat bekend staat om zijn vechtlust (schorpioen) komt, nodigt je uit om eerst te denken en dàn pas te doen. Bestudeer de situatie op professioneel niveau: maak af wat je begonnen bent en wees niet bang om een stapje achteruit te doen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Het startschot wordt meteen gegeven aan het begin van de week! Het is tijd om rechtdoor te gaan zonder alles in twijfel te trekken. Je begint aan een nieuwe cyclus, probeer los te laten en te geloven in jezelf en je mogelijkheden. Heb vertrouwen!

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

"Beminnen en bemind worden, dat is het voelen van de zon aan beide kanten", schrijft David Viscott, en dat is precies wat Venus, de planeet van de liefde en van het geluk, voor je in petto heeft. Hoe bereik je dat geluk precies? Door jezelf een verzoenende, positieve houding aan te meten die iedereen aantrekt en stimuleert om je te helpen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

"Je moet blijven praten, altijd. Anders stapelen we de misverstanden zich op en worden we doof voor de ander. We luisteren te weinig naar elkaar", schrijft Katherine Pancol in de Turtle Waltz. Dit is precies de boodschap die Mercurius jou stuurt, die tot doel heeft de communicatie en samenwerking te bevorderen. Gelukkig ben je zowel welbespraakt als analytisch scherp, een formule tot succes.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Het is tijd om een evenwicht te vinden en jezelf te stabiliseren. Vanaf volgende week ga je weer vooruit, maar voor nu moet je in de startblokken blijven zitten en nog even op dezelfde koers blijven varen. Op professioneel niveau: organiseer je, disciplineer jezelf, wees flexibel... en doe een beroep op je goed humeur!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Nu de samenwerking tussen Jupiter en Pluto in jouw teken tot bloei komt, komen diepe sociale en professionele verlangens ineens weer naar boven. Die eerste planeet is een krachtige bron van geluk en kansen, en de tweede wekt je verborgen ambities weer op. Vanuit dit standpunt kan je een zinvolle richting uitstippelen en tegelijkertijd de sleutels vinden om het te laten werken.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Venus helpt je terwijl de zon en Mercurius het je moeilijk maken. Gelukkig nodigt de eerste je uit om flexibiliteit en charme te tonen, om de sfeer te verlichten en ongeduldige gesprekspartners te ontwapenen. Hou je kalm, zelfs als anderen je weten te ergeren. Neem een stap terug en vertrouw op je nederigheid.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De nieuwe maan is een positieve verschijning die jou in staat stelt om een bijzonder inspirerende en constructieve cyclus te beginnen op alle niveaus. De talloze positieve aspecten die samenkomen aan jouw sterrenhemel nodigen uit om verder te kijken dan de omstandigheden van het moment, om uit te kijken naar een mooiere toekomst en nieuwe projecten.