Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 19 tot 25 oktober

Gepubliceerd op 19 oktober 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 19 tot 25 oktober

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Het rommelt boven je hoofd, daar aan de sterrenhemel.  Neem de tijd om weer op gang te komen en om situaties te analyseren. Wees precies in het uitleggen van wat je wilt bereiken en hoe je daar komt, geef anderen de tijd om je tempo te volgen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Je houdt de teugels van je sociale en professionele leven stevig in handen, maar deze week zou het verstandig zijn om ze wat meer los te laten. Laat ruimte voor de creativiteit van jezelf en anderen, je zal er alleen maar voordeel uit te halen. Probeer je te ontspannen, maar denk ook al eens na over nieuwe projecten.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Het begin van de groeiende maan is een stimulerende en positieve bijdrage om je open te stellen voor de buitenwereld en je creativiteit te voeden. Dit is het moment om beslissingen te maken, om je netwerk te gebruiken, om concrete resultaten te krijgen. Blijf niet achter de schermen, laat je standpunten gelden met de handigheid die je in jou hebt en wees er klaar voor!

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De planeten proberen je uit je routine te halen en je in een nieuwe richting te duwen. Dit is het moment om de bladzijde om te slaan en bepaalde mensen of dingen uit je verleden achter jou te laten. Verander je gewoontes, je manier van werken en pas je snel aan. Durf de uitdaging aan te gaan!

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Gebruik de positieve invloed van Mars om de inspanningen te leveren die nodig zijn. Hou vol! Professioneel gezien is het een kwestie van onderhandelen en slim spelen, ook al zal de verleiding om direct ter zake te komen blijven bestaan.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Op professioneel niveau moet je de handen uit de mouwen steken om lopende projecten tot een goed einde te brengen. Volg je eigen weg zonder beïnvloed te worden door wat mensen denken. Je analytische vaardigheden zijn gebaseerd op gezond verstand, en de planeten geven je extra ondersteuning deze week.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Met de nieuwe maan in je teken word je gestimuleerd om zelf ook aan een nieuwe cyclus te beginnen. Neem een stap terug en probeer van je routines af te stappen.  Denk na over wat je motiveert en over welke zaken je dichter bij je doelen kunnen brengen. Nu is het moment om een stevige basis te leggen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Er is heel wat werk aan de winkel! Organiseer jezelf zo goed mogelijk, laat geen enkel detail ongemoeid, concentreer je op een doel en laat niet los. Je toekomstige succes zal afhangen van je doorzettingsvermogen, geduld en vastberadenheid. Enkele krachtige planeten helpen je om de lange termijn te zien en begeleiden je op de paden die je moet nemen om jezelf te stabiliseren. Wees vooral degene op wie je zelf kunt rekenen!

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Enkele positieve planeten laten een nieuwe wind waaien en geven je nieuwe moed. Je zit vol goede bedoelingen, het enige wat je nu nog hoeft te doen is op de details letten. Focus je op langdurige samenwerkingen die je in staat stellen om te ontspannen en met vertrouwen verder te gaan.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De trage planeten in jouw teken leken te slapen, maar die pauze is nu voorbij! Hun sterke invloeden geven je opnieuw zin om het heft in eigen handen te nemen. Het derde decanaat (10 tot 19 januari) krijgt een stevige duw in de rug om opnieuw te kijken naar doorgroeimogelijkheden; dit is het moment om op jezelf te vertrouwen en er speciaal op te letten dat je jezelf goed omringt.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De zon en de maan vormen een positieve invloed. Ze helpen om jouw heldere benadering en de rijkdom van je creatieve geest te combineren. Vertrouw op jezelf en geloof in jouw ideeën, geef anderen de tijd om dat ook in te zien.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Er liggen enkele successen in het verschiet. De planeten zorgen ervoor dat je op kansen springt en extra gemotiveerd bent. Mercurius en Jupiter, communicatie en geluk, zijn je beste bondgenoten deze week. Laat je intuïtie je beste kompas zijn.