Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 18 tot 24 oktober

Gepubliceerd op 18 oktober 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 18 tot 24 oktober

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Het einde van Mercurius in Retrograde staat je toe om je gevoelens tegenover je omgeving eindelijk weer te kunnen uiten. De planeten staan positief deze week en brengen je energie en wilskracht die je helpt alle obstakels te overwinnen. De volle maan in jouw teken op woensdag staat helemaal in het teken van Een Nieuw Begin!

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Aanvaard de veranderingen om je heen en blijf niet bij de pakken neerzitten. Concentreer je op luisteren, en de oplossingen zullen als vanzelf komen. Dit weekend, met de start van het Schorpioen Seizoen, kan het er extra stomend aan toe gaan!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Deze week loopt de retrograde van Mercurius op z'n einde, en geen dag te vroeg! Je durft het opnieuw aan om nieuwe dingen te proberen en jezelf open te stellen. Leef in het moment zonder je zorgen te maken, want de omstandigheden werken in je voordeel. Dit is het ideale klimaat voor jou om te focussen op je (mentale) gezondheid.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Luister naar je intuïtie, Kreeft, en je komt vanzelf op de juiste plek terecht. Laat je niet doen door twijfels en zekerheden, maar bouw verder op deze goede basis. Het Schorpioen Seizoen start dit weekend, en geeft je de moed om jezelf open te stellen. Deel je mening en gevoelens met iedereen die er oren naar heeft.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De mist klaart op, Leeuw! Mercurius in Retrograde eindigt op maandag, waardoor je communicatieve skills en luistervaardigheden terugkeren op volle kracht. De volle maan van woensdag in Ram geeft je een inspirerende doorbraak die je snel zult kunnen toepassen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Deze week staat volledig in het teken van je contacten. Maak slim gebruik van je netwerk, luister naar de wensen van anderen en sla er je slag mee. De volle maan in Ram op woensdag betekent voor jou een sexy, en intiem moment...

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Profiteer van de volle maan op woensdag om banden te smeden en een liefdes- of vriendschapsrelatie te verdiepen. Verschillende gesprekken helpen je om beslissingen te nemen, al er daar geen haast bij. De start van het Schorpioen Seizoen op zaterdag helpt je je waarden te verduidelijken.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Mercurius in Retrograde eindigt op maandag en voltooit een hoofdstuk van loslaten. En dan is het je verjaardagsmaand! Het Schorpioen seizoen begint op zaterdag en het universum doet er alles aan om je wensen uit te laten komen. Concentratie en creativiteit zullen je troeven zijn om een ambitieus project leven in te blazen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Ga van de gebaande paden af en verander wat veranderd kan worden. Blijf niet bij hetzelfde onderwerp, maar zoek naar vernieuwing, zelfs als dat betekent dat je onderweg van gedachten verandert. Het Schorpioen Seizoen begint op zaterdag en kondigt voor jou een maand van loslaten, genezing en vernieuwing aan.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Er hangt wat onrust in de lucht, neem dus geen overhaaste beslissingen. De volle maan in Ram op woensdag inspireert je om je kwetsbaar op te stellen tegenover mensen die je gevoelens en verlangens moeten kennen. De start van het Schorpioen Seizoen op zaterdag maakt je extra sociaal met de mensen die je liefhebt.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Mercurius in Retrograde eindigt op maandag en vraagt om nieuwe ideeën, strategieën en visie toe te passen voor betere resultaten. De Volle Maan in Ram op woensdag herinnert je eraan dat eerlijkheid je het verst brengt. De start van het Schorpioen-seizoen op zaterdag brengt je ambitie en carrière naar verbazingwekkende hoogten!

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Als je op de goede weg bent, laat dan niet los! Wat goed op gang is, zal aan volume en momentum winnen, maar het hangt allemaal af van de keuzes die je maakt. Het enige wat je hoeft te doen is luisteren naar je intuïtie. De start van het Schorpioen Seizoen op zaterdag brengt je buiten je comfort zone, dus geniet van het avontuur!