Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 25 tot 31 oktober

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2021: jouw voorspellingen van 25 tot 31 oktober

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Het gebeurt dat sommige mensen je leven binnenkomen terwijl anderen het verlaten, dit is wat Jean d'Ormesson de 'trein van het leven' noemde. Deze onvermijdelijke evolutie in je relaties brengt soms haar portie geluk met zich mee. De aanwezigheid van Venus in jouw teken speelt daarbij zeker in je voordeel. Sta open om nieuwe mensen te ontmoeten, wees beschikbaar en bereid om te luisteren, want er komen goede dingen op je pad.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Vanaf woensdag wordt de sluier opgelicht en zul je een grotere vrijheid hervinden. Neem de tijd om na te denken en handel niet impulsief. Mars komt zaterdag je door Schorpioen geregeerde romantische zone binnen en zorgt voor vuurwerk in je leven! Sta open om meer over jezelf te leren en het leven vanuit een ander gezichtspunt te verkennen.

 

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Je hebt een onevenaarbaar vermogen om je in een oogwenk aan nieuwe situaties aan te passen. Je loopt echter het risico dat je het slachtoffer wordt van de sterke persoonlijkheden om je heen. Maak je geen zorgen, de aanwezigheid van Mercurius geeft je een gevoel voor timing en een intelligentie van situaties die onfeilbaar zullen zijn. Wat er ook gebeurt, je komt vanzelf op je pootjes terecht.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Nu de hemel beetje bij beetje opklaart, kan je een nieuw blad omslaan en een adempauze nemen. Er is een daling van je stressniveau in zicht, profiteer ervan om de nodige beslissingen te nemen en op koers te blijven. Mars komt zaterdag je door Schorpioen geregeerde vertrouwenssector binnen, waardoor je gemotiveerd bent om je zelfvertrouwen aan te scherpen.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Wat leer je over jezelf als je je innerlijke wereld onthult, Leeuw? Het Venus-Neptunus vierkant van dinsdag brengt zelfonthulling en zelfopenbaring in evenwicht. Mars komt zaterdag je door Schorpioen geregeerde emotiezone binnen en inspireert je om jezelf toestemming te geven om all the feels te voelen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De invloed van Uranus op je teken verbetert het omgaan met stress. Zet deze week extra in op je organisatorische skills en wie weet kan je een financieel succesje boeken. Mars komt op zaterdag je door Schorpioen geregeerde communicatiezone binnen, en motiveert je om meer vaardigheid te krijgen in non-verbale communicatie zoals luisteren, lichaamstaal en subtekst.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De behoefte aan vrede drijft je ertoe plooien glad te strijken, zelfs ten koste van je eigen belangen. Zoek in plaats daarvan toenadering tot iedereen met een meer constructieve aanpak. Mars komt op zaterdag je door Schorpioen geregeerde veiligheids- en inkomenszone binnen en motiveert je om na te denken over je financiële situatie.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Gelukkige verjaardag, Schorpioen! Het Venus-Neptunus vierkant van dinsdag wil dat je je waarden in de praktijk brengt op een manier die je zelfvertrouwen boost. Mars komt zaterdag jouw teken binnen en geeft je passie, enthousiasme en het verlangen om te gaan voor wat je wilt. Leve je dromen, avontuur en vrijheid!

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Deel je gevoelens, boogschutter! Het Venus-Neptunus vierkant van dinsdag inspireert tot emotionele communicatie om zo dichter bij je romantische partners te komen. Mars komt zaterdag je door Schorpioen geregeerde helingszone binnen en helpt je om een einde te maken aan gewoontes, patronen en contexten die je niet dienen. Hoe meer ruimte je vrijmaakt, hoe meer het universum voor je zal manifesteren!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Vanaf maandag kan je eindelijk een adempauze nemen en verdergaan met andere zaken. Het Venus-Neptunus vierkant van dinsdag wil dat je je gevoelens communiceert om dit hoofdstuk af te kunnen sluiten. Mars komt zaterdag je door Schorpioen geregeerde vriendschapssector binnen, waardoor je in een leidende positie onder je vrienden komt te staan en meer energie, ervaringen en succes inspireert in het uitbreiden en verdiepen van je sociale netwerk!

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Worden je vriendschappen sterker door gedeelde waarden, Waterman? Het Venus-Neptunus vierkant van dinsdag benadrukt de behoefte aan complementaire waarden onder vrienden. Mars komt zaterdag je door Schorpioen geregeerde carrièrezone binnen, wat je meer ambitie geeft samen met krachtige energie voor leiderschap, zelfstandig ondernemerschap, en de moed om professioneel met nieuwe ideeën te experimenteren!

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Relaties kosten werk, Vissen! Het Venus-Neptunus vierkant van dinsdag wijst de weg naar radicale verantwoordelijkheid van uw kant en het gedrag dat verbindingen zou kunnen harmoniseren. Mars komt zaterdag uw door Schorpioen geregeerde uitbreidingszone binnen en helpt u uw leven uit te breiden door nieuwe strategieën uit te proberen, nieuwe ideeën te onderzoeken en ze toe te passen waar u verandering nodig hebt.