Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 5 tot 11 oktober

Gepubliceerd op 5 oktober 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 5 tot 11 oktober

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Friedrich Nietzsche schreef: "Je moet chaos in jezelf hebben om een dansende ster te kunnen voortbrengen," en dat is maar best, want de blijvende passage van Mars in jouw teken geeft je die onweerstaanbare kracht die alle hindernissen overwint. Al voel je je soms ongeduldig, de resultaten zullen het waard zijn.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Je krijgt bezoek van Venus, en die zachte planeet maakt dingen stukken makkelijker. Vermijd een machtsstrijd en geef de voorkeur aan diplomatie, zeker omdat jouw concrete doelstellingen elke dag duidelijker worden. Wees bijzonder aandachtig de komende dagen!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Mars, planeet van de actie, beheerst je sociale en professionele leven. Dit kondigt een meer strijdlustige, opmerkelijke periode aan, je krijgt eindelijk weer kracht en pit. Geloof in wat je doet en de positieve resultaten zullen niet lang op zich laten wachten. Je moet werken aan je uithoudingsvermogen, inspanningen op lange termijn en investeren in het team. Je zal er enkel meer energie uit halen.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Invloeden komen uit alle hoeken van de dierenriem, en sommige geven je tegenstrijdige boodschappen. De oplossing? Laat je niet meeslepen, neem een stap terug zodat je niet gedestabiliseerd raakt en zet je emoties even on hold. Je moet stap voor stap vooruit gaan, je aandacht op één doel tegelijk richten en het ene afsluiten voordat je verder gaat met iets anders.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Met de zon die deze week invloed heeft op relaties, vind je de zekerheid die zo goed bij je past. Het lukt je beter om het kaf van het koren te scheiden en je te focussen op wat echt belangrijk is. Wacht niet tot het laatste moment om beslissingen te nemen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

"Sluit geen vriendschap met zij die je wensen niet delen", schreef Confucius, een quote die helemaal bij je past. Begin met het bouwen aan iets nieuws, de planeten helpen je om langzaam stappen in de juiste richting te nemen. Zorg ervoor dat je partner diezelfde weg blijft volgen en die doelstellingen met jou deelt, alleen zo is kan jouw relatie blijven duren.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De eerste twee decanaten (23 september tot 12 oktober) worden eindelijk verlost van het vertragende effect dat sommige planeten op hen uitvoerde. Er is een meer energieke periode op komst! En het derde decanaat (13 tot 22 oktober)? Jouw sterrenhemel ziet er - zacht uitgedrukt- iets complexer uit. Er blijven moeilijkheden op je pad komen tot eind november, tenzij je die problemen nu resoluut oplost, maar dat vraagt bijzonder veel energie en vastberadenheid.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Jouw sterrenhemel geeft een versnipperde indruk. Het eerste decanaat (23 oktober tot 1 november) wordt geïnspireerd door een energiek denkvermogen en een gevoel je te kunnen aanpassen aan alle omstandigheden. Het tweede decanaat (2 tot 12 november) krijgt een bijzondere intuïtieve energie dankzij Neptunus' prachtige verschijning. En het derde decanaat (13 tot 22 november)? Krachtige maar trage planeten brengen je diepe en vruchtbare energie om je te lanceren in grote projecten.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Jij kan genieten van de mooiste sterrenhemel de week, maar wees voorzichtig, je zal je mooiste eigenschappen moeten wakker schudden om ervan te kunnen genieten. Maak je hart en geest leeg, haal diep adem en concentreer je op het positieve. Bekijk het glas halfvol en niet andersom.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Mercurius en Venus zijn vastbesloten je een handje te helpen en ze komen niet met lege handen. De eerste planeet brengt je een heldere geest en helpt je om precies uit te drukken wat je wilt. De tweede nodigt je uit om te spelen met je charmes die je toestaan om bijna alles te krijgen wat je wilt. aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De zon geeft je zekerheid op vlak van relaties, net wat je nodig hebt om een stap vooruit te zetten. Ook creatief vlak zit je in een fase van pijlsnelle vooruitgang. Zorg ervoor dat de mensen om je heen je gedachten stap voor stap volgen voordat je er halsoverkop vandoor gaat.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Mercurius en Neptunus helpen je bij het denken en brengen zeer verschillende maar complementaire energieën met zich mee. Mercurius is ongeëvenaard in het verhelderen van je geest en zorgt dat je je ideeën met gemak overbrengt. De tweede, meer afstandelijk maar niet minder invloedrijk, speelt meer in op je gevoel en je intuïtie.