Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 28 september tot 4 oktober

Gepubliceerd op 28 september 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen van 28 september tot 4 oktober

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Het is tijd om je plaatsje te verzilveren en banden te versterken. Wees moedig, vastberaden en geduldig, streef naar perfectie. Er staat heel wat op het spel, dus het is aan jou om een sterke basis te bouwen voor jouw plannen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Uranus staat precies tussen het eerste en tweede decanaat (21 april - 10 mei) en zijn boodschap is duidelijk: schud je routine door elkaar, geef je over aan het onbekende. Het is begrijpelijk dat je ongeduldig wordt, maar wees goed voorbereid op veranderingen. Het beste is om je te laten meeslepen, je gevoel te volgen en te wachten op iets nieuws.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Met de zon en Mercurius in jouw teken ligt de focus op je geest en extra energie. Hou alle opties open en durf van koers te veranderen. Laat de stress je niet in de weg staan en communiceer meer over je projecten, je wensen en je verlangens. Je kunt en hoeft niet alles alleen te doen.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Als je sterrenhemel een zekere traagheid vertoont, moet je de planeten een handje helpen. Neem je verantwoordelijkheidsgevoel op en richt je op de doelen die je wilt bereiken zonder afgeleid te raken. Wees zelfverzekerd, volwassen en warm, help anderen, en wees niet bang of beschaamd om hulp te krijgen als je die nodig hebt. Met de nodige charme zal je veel meer gewaardeerd worden.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De planeten draaien de goede richting uit voor jou: Venus verzamelt energie om met anderen om te gaan, elkaar te begrijpen en samen te werken. Door dat kleine duwtje in je rug lijkt het of deuren als bij toverslag openen. Bespaar niet op charme deze week, ga er gewoon voor.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De sfeer wordt waarschijnlijk serieuzer nu je gevraagd wordt om alle verantwoordelijkheden op je te nemen en soms zelfs die van anderen. Met de nodige concentratie, discipline en doorzettingsvermogen zal je successen boeken. Geef de voorkeur aan werk dat de team spirit bevordert, zodat je meer kan delegeren aan degenen die soms te veel op jou vertrouwen.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De passage van de zon in jouw teken kondigt je naderende verjaardag aan! De zon brengt positieve energie, net wat je momenteel nodig hebt. Profiteer van deze invloed om je meer te richten op je sociale, materiële of professionele leven dan op de sentimentele en emotionele aspecten.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De komst van Mercurius in je teken stimuleert je geest. Zet je gedachten eindelijk eens duidelijk op een rij en wees duidelijk over je doelstellingen. Je krijgt meer inzicht en geen enkel detail kan aan jouw oog ontsnappen. Probeer boodschappen over te brengen met een vleugje humor.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Een reeks positieve planeten vol goede energie schieten je deze week ter hulp. Een wind van verandering en geluk waait in jouw richting. Je voelt je daardoor extra opgewonden, wat jou voor anderen onweerstaanbaar maakt.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Met Jupiter en Saturnus dichtbij is het tijd voor een nieuw begin. Er komen verschillende kansen op je pad, grijp ze en geef alles wat je hebt om te slagen. Je moet nu echt aan jezelf denken en je eigen weg volgen... Heb vertrouwen!

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Uranus brengt een sterke energie, maar ook zijn neiging tot ongeduld. Wees behoedzaam voor situaties of personen die je alleen maar vertragen. Je gaat door een uiterst creatieve fase, laat je verbeelding de vrije loop, er komt altijd iets constructiefs uit.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Krachtige, maar trage planeten zijn aan het werk in jouw teken. Soms kost het tijd om de juiste richting in te slaan. Verzamel jouw ideeën, zorg ervoor dat je de steun krijgt die je nodig hebt om vooruit te komen. Probeer stap voor stap je plant te volgen, maar vertrouw vooral op je intuïtie.