Wanneer moet Gigi Hadid bevallen? Alle details op een rijtje

Gepubliceerd op 16 september 2020 door Lore Ginneberge
Wanneer moet Gigi Hadid bevallen? Alle details op een rijtjeInstagram @gigihadid

Het begint nu wel héél dichtbij te komen, de geboorte van Gigi Hadid en Zayn Malik's baby'tje. Wat weten we tot nu toe over baby Hadid-Malik? En wanneer moet Gigi Hadid precies bevallen?

Gigi's zwangerschapsperiode

Of het nu aan de quarantaineperiode ligt of niet, Gigi en Zayn slaagden er tot nu toe in om de zwangerschap privé te houden. Speculaties gingen al maanden rond vooraleer het koppel uiteindelijk zelf bevestigde een eerste kindje te verwachten. Sinds die grote reveal kregen we af en toe een blik in het leven van zwangere Gigi, van haar cravings (chocolademuffins!) tot haar lockdownverblijf op de familieboerderij in Pennsylvania met geliefde Zayn en zusje Bella Hadid.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

baby daddy ☺️

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Onlangs pas kregen fans de eerste officiële beelden te zien van Gigi en haar babybuik in een shoot voor de lens van het bekende duo Luigi en Iango.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Verwacht Gigi Hadid een jongen of een meisje?

Oplettende volgers merkten op dat Gigi Hadid op haar 25ste verjaardag heel wat roze en blauwe accessoires bij zich had. Of het stiekem ook om een gender reveal party ging? Daar kunnen we achteraf wel zeker van zijn!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Intussen weten we zeker dat het koppel een meisje verwacht. Naar mogelijke namen is het voorlopig nog volop gissen.

Wanneer moet Gigi Hadid bevallen?

E! meldde in augustus dat het koppel verhuisd zou zijn van de familieboerderij in Pennsylvania naar New York City. Hadid zou volgens hen van plan zijn om in de stad te bevallen en een kinderkamer te installeren in de Noho-flat van $5.8 miljoen waar zij en Malik verblijven. Door te berekenen wanneer Gigi haar officiële aankondiging deed en het geslacht onthulde, werd de komst van mini-Gigi op midden september geschat. Deze gok werd later bevestigd door mama Yolanda Hadid in een radio-interview met het Nederlandse RTL Boulevard. Dat wilt dus zeggen dat Gigi en Zayn waarschijnlijk een Virgo baby krijgen én dat de datum nu wel érg dichtbij komt... Of is het al zover? Bella Hadid poste gisteren deze foto met de tekst "ik kan niet stoppen met huilen". Wijst dit erop dat Gigi deze week bevallen is? Of is het een manier om volgers op het verkeerde been te zetten? Meer nieuws volgt snel, héél snel...