Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 14 tot 20 september

Gepubliceerd op 14 september 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 14 tot 20 september

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

"Vandaag is de mooiste dag van je leven want gisteren is voorbij en morgen zal misschien nooit komen", schrijft Guillaume Musso, die jouw positieve en constructieve mood beschrijft van deze week. De planeten nodigen je uit om in het nu te leven en het rustig aan te doen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

"Wanneer geluk normaal is, merk je het niet op," schreef Virginie Grimaldi. De planeten staan erg gunstig deze week, dus probeer positief te blijven, zelfs al lopen er soms dingen fout. Het enige wat je hoeft te doen is je hart volgen.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Mercurius is de planeet met de grootste invloed op jouw teken. Hij staat symbool voor zowel nieuwsgierigheid en verbondenheid en zorgt voor positieve vibes deze week! Je voelt je bijzonder scherp van geest en begint eindelijk de vruchten te plukken van al je inspanningen.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De aanwezigheid van de maan in jouw teken aan het begin van de week maakt je extra attent op vlak van je relaties. Je wordt aangemoedigd om dubbel zo vriendelijk en meegaand te zijn met je geliefden. Laat je echter niet overweldigen door grote zorgen van anderen en probeer je te omringen met positieve energie.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Jouw charmante je ne sais quoi-attitude wekt de interesse en het verlangen op van je omgeving. Dat komt allemaal door Venus, want de planeet van de liefde is bijzonder in haar element in Leeuw, en de verleidelijke boost die ze jou schenkt kan je maar beter optimaal benutten.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

En de mooiste sterrenhemel van de week gaat naar...jou! Alles wordt in werking gesteld om je een goed humeur te geven en de zaken vooruit te laten gaan. Het is wel belangrijk om alert te blijven van zodra dingen moeilijk worden. Maak geen ruzie over de details en focus je in plaats daarvan op het grotere geheel, je zal je opgelucht voelen dat je de bladzijde hebt omgedraaid.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Geen zorgen als dingen even trager gaan dan normaal, want de planeet Saturnus zorgt deze week voor weerstand. Maak jezelf los van dingen die zwaar op je wegen en je tegenhouden om vooruit te raken. Je laat je te snel beïnvloeden door anderen, dus probeer te focussen op zij die je aanmoedigen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Jupiter, Saturnus en Pluto staan samen in jouw teken en zorgen ervoor dat je wendbaar bent in alle omstandigheden. Je bestemming is nu zo dichtbij, laat je niet vangen aan het ongeduld en irritaties die Uranus op je afsturen. Vertrouw op je intuïtie!

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De planeten brengen je niets dan goeds deze week. Zo is er Mercurius, die je gevoel voor humor en diplomatie aanscherpt, maar ook Venus, die je een extra dosis charme schenkt. En tenslotte is er Mars, dat je een ongekende energieboost brengt.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Geen reden tot klagen deze week! Jupiter, de geluksplaneet, zorgt ervoor dat alles op wieltjes loopt. En het goede nieuws stopt niet, want deze planeet zal nog tot het einde van het jaar in jouw teken staan.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Wanneer Mercurius (reflectie) en Mars (actie) samen in jouw zonneteken verblijven, kan dat alleen leiden tot een positieve week. Het is tijd om vooruit te komen in projecten die je nauw aan het hart liggen: smeed het ijzer terwijl het heet is en laat je niet ontmoedigen door de druk van buitenaf.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Geen zorgen: jouw geluksplaneet is niet voorgoed verdwenen, maar houd even een pauze. We hebben het natuurlijk over Jupiter, wiens positiviteit en warmte goed van pas zullen komen. Binnenkort staat deze planeet dus weer in jouw teken, en dat tot 20 december.