Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 7 augustus tot 13 september

Gepubliceerd op 6 september 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 7 augustus tot 13 september

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Mars beïnvloedt jouw sociale en professionele leven: op vlak van relaties voel je de motivatie opborrelen die je al een tijdje miste. Je slaagt er deze week in om vooruit te raken en alles netjes af te handelen. Geboren in het derde decanaat (11 tot 20 april)? Je wordt gepusht om uit je comfortzone te stappen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Jij krijgt (alweer) een prachtige sterrenhemel voorgeschoteld. Het is tijd om grote stappen te zetten in je projecten, je voelt je vrijer dan ooit om beslissingen te maken. Wees gewaarschuwd: er staat iets belangrijks te gebeuren. Belangrijk is hierbij om je aan alle situaties te kunnen aanpassen en spontaan te blijven.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Je energiepijl evolueert deze week in stijgende lijn. Geen tijd te verspillen dus! Grijp alle kansen met beide handen en durf ervoor te gaan. De planeet van de actie, Mars, die momenteel je sociale en professionele leven beïnvloedt, zal vaart zetten achter je projecten. Maar let op, probeer niet ongeduldig te worden.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Concentreer je op je werk, maar verlies het plezier dat je eraan beleeft niet uit het oog. Wat er ook gebeurt, probeer het evenwicht te bewaren en de sfeer goed te houden. Straal alle positieve energie af op gelijkgestemden en maak je niet druk om tegenstanders.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De komst van Venus in jouw teken is meer dan welkom, want deze planeet brengt meer geluk en liefde dan je had durven dromen. Besteed extra aandacht aan je uiterlijk en aan je manier van handelen om de beste resultaten te boeken. Vergeet deze week niet om wat extra me-time in te plannen!

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De passage van de zon in jouw teken kondigt de verjaardagen aan van iedereen geboren in het tweede decanaat (2 tot 11 september)! En nog meer goed nieuws, want de komende maanden zien er veelbelovend uitzien dankzij Jupiter. Deze positieve planeet steunt je in moeilijke tijden, en daar kunnen zeker Maagden van het derde decanaat (12 tot 22 september) op rekenen. Hoe zit het met het eerste decanaat (23 augustus tot 1 september)? Er zijn geen negatieve invloeden aan de hemel te bespeuren, dat is ook al goed nieuws!

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De komst van Mercurius in jouw teken doet een nieuwe wind waaien in je relaties. Je communiceert met gemak en slaagt erin een harmonieuze, warme sfeer te creëren met je omgeving. Daarnaast ben je zoals steeds je charmante zelf, een succesrecept dus.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

"De lofzang van de liefde heeft geen vertaling nodig", schreef Emilie Richards, die helemaal beschrijft hoe jouw sterrenhemel eruit ziet deze week. Verwacht je aan positieve veranderingen op emotioneel vlak, waardoor je perfect op één lijn staat met je geliefde(n). Schenk extra aandacht aan je partner deze week en krijg die liefde dubbel en dik terug.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Je voelt behoefte aan verandering, en eindelijk wordt de weg vrijgemaakt om je innovatieve ideeën te kunnen ontwikkelen. Wees echter voorzichtig met het kiezen van het juiste moment, want je snelle tempo kan voor sommige mensen verwarrend zijn. Je krijgt verder nog de positieve invloed van Venus (liefde) en Mars (actie), een beter duo kan je je niet wensen.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

"Ze is eerlijk, ze heeft die zeldzame deugd om precies te zijn wie ze lijkt", schreef Diana Palmer, en er is geen betere beschrijving van jouw innerlijke aard. Deze karaktertrek wordt nog versterkt door de passage van Jupiter, die je de kracht brengt om gewoon jezelf te kunnen zijn. Wees extra aardig tegen iedereen, en je zal werkelijk onweerstaanbaar overkomen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Het belooft een actieve week te worden dankzij Mars in jouw professionele leven. Durf vaker initiatief te nemen zonder te twijfelen aan jezelf. Laat je door niemand tegenhouden en wees niet bang om je open te stellen voor nieuwe contacten. Ga ervoor!

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Je kan rekenen op een prachtige sterrenhemel die je intuïtie alleen maar sterker maakt. Je bent al op goede weg, maar dankzij Jupiter en Uranus, die je optimisme en nieuwsgierigheid schenken, durf je nog dieper in te gaan op wat je eigenlijk wilt bereiken. Hou vol!