Test MY WAY, het nieuwe vrouwenparfum van Giorgio Armani

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE Partner
Test MY WAY, het nieuwe vrouwenparfum van Giorgio Armani

Met zijn sublieme talismanfles en rijke, florale samenstelling neemt MY WAY ons mee op een olfactorische reis naar de vier windstreken.

 Volg je eigen stem

Met het parfum MY WAY schrijft Armani een nieuw hoofdstuk in zijn olfactorische geschiedenis, een ware ode aan de ontdekking van de wereld. MY WAY, geïncarneerd door de Puerto Ricaanse actrice Adria Arjona, omvat een nieuwe visie op vrouwelijkheid, die wordt gekenmerkt door een krachtig gevoel van vrijheid en een onstuitbare nieuwsgierigheid. Zijn filosofie? “I am what I live", een zin die het belang oproept dat de ontmoetingen en ervaringen tijdens ons leven hebben op het creëren van onze eigen identiteit. MY WAY moedigt, als een sterke en unieke bevestiging, mensen aan om hun eigen pad te volgen en authentieke ervaringen met anderen te beleven zodat men zichzelf kan ontdekken.

Deze lumineuze geur, samengesteld door meesterparfumeur Carlos Benaïm en senior parfumeur Bruno Jovanovic, viert de allerbeste ingrediënten, die over de hele wereld zorgvuldig werden geoogst en op een verantwoorde wijze zijn verkregen. In de kopnoten ruiken we een stralende oranjebloesem, doordrenkt met de natuurlijke frisheid van Calabrische bergamot, die zich in het hart vermengt met een moderne tuberoos en een schitterende jasmijn. In de basisnoten ontmoet elegant cederhout uit Virginia de sensualiteit van vanille uit Madagaskar en witte muskus. Het resultaat? Een unieke en florale houtachtige geur die ons doet verlangen naar verre oorden en naar verbinding met de rest van de wereld.

Een verantwoorde werkwijze

Gaande van de ingrediënten, die van natuurlijke oorsprong zijn en op een duurzame manier geëxtraheerd werden, tot de fles, die is ontworpen met gerecyclede en recyclebare materialen, aan alles is gedacht om van MY WAY een geur te maken die overeenstemt met de verantwoorde engagementen die Giorgio Armani is aangegaan om de klimaatverandering en de verzwakking van de biodiversiteit te bestrijden.

Het meest sprekende voorbeeld? De sublieme fles die op briljante wijze de uitdaging aangaat om duurzaamheid en elegantie te combineren. Trouw aan de esthetiek van Giorgio Armani, valt de glazen fles op met zijn blauwe stenen stop, een knipoog naar de wereld en de planeet. Achter z’n allure van kostbare talisman onthult het parfum MY WAY een innovatief en uiterst praktisch navulsysteem. Wanneer de fles van 50 ml leeg is, kan hij gemakkelijk bijgevuld worden zonder gebruik van een trechter, dankzij een navulling die aan de originele fles wordt bevestigd. Een ingenieuze oplossing waardoor je eindeloos kan genieten van je favoriete geur, zonder het risico te lopen een druppel te verliezen.

Klaar om verliefd te worden op MY WAY? Vul het onderstaande formulier in om een staaltje van het parfum te ontvangen.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Armani. 
www.armanibeauty.fr 

Lees ook:
Chloé lanceert een nieuwe versie van haar bestselling parfum
Beauty tips: hoe krijg je langere wimpers?
Shopping: Duurzaam de toekomst in!