Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 31 augustus tot 6 september

Gepubliceerd op 31 augustus 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 31 augustus tot 6 september

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Er is een positieve verandering op til. Denk goed na in welke aspecten van je leven je verbetering wilt zien! De toekomst ziet er veelbelovend uit, maar stop vooral niet met je harde werk en grote inzet.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Het ziet er goed uit voor aardetekens zoals jij. Dit is het moment om initiatief te nemen en slimme samenwerkingen aan te gaan. Toon je van je meest zachtaardige kant en luister goed naar wat andere willen. En de grootste tip: blijf zen!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De komende weken ontmoet je mensen die origineel en interessant zijn of die je kunnen helpen. Laat je leiden door je nieuwsgierigheid en je hang naar avontuur. Jij bent niet bang voor nieuwe dingen, integendeel.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Er is maar één planeet die momenteel in jouw teken staat, een hele kleine bovendien, maar met een gigantische impact. We hebben het over de planeet van de liefde Venus, die je hart deze week net iets sneller laat kloppen.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Wees niet ongeduldig, en probeer je kalmte te bewaren. Zie je projecten als een schaakspel waarbij je stap voor stap naar de overwinning streeft. Een afspraak die wordt uitgesteld, een kans die maar op zich blijft wachten... Alles gebeurt om een reden en de juiste tijd komt nog.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Mercurius in jouw teken betekent dat je zaakjes in de juiste richting zullen evolueren, want je bent al verstandig en redelijk van nature, maar deze planeet doet daar nog een schepje bovenop. Je zult bepaalde mensen moeten overtuigen, maar de planeten helpen je om steeds het beste te maken van elke situatie.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

"Elegantie is de enige schoonheid die nooit vervaagt," zei Audrey Hepburn, en deze quote geeft perfect de mood weer waarin je verschillende onverwachte situaties zult benaderen. Charmant en sympathiek als je bent, overwin je elk obstakel en versla je elke tegenstander met gemak.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De prijs voor beste sterrenhemel gaat deze week ongetwijfeld naar jou, Schorpioen. Uranus stond in oppositie, maar zijn invloed verdwijnt tot het einde van het jaar, een buitenkansje om opnieuw de passie in je leven te zoeken. Eindelijk is het moment aangebroken om met volle gas vooruit te gaan.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Mars vormt een perfecte hoek met jouw teken, waardoor je op extra energie kan rekenen. Neem vaker het initiatief! De ultieme tip voor jou: wacht het juiste moment af om te handelen.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De sterrenhemel in jouw teken doet je sociale en professionele doelen heropleven. De Zon geeft je extra zelfvertrouwen, Mercurius schenkt je flexibiliteit en Jupiter brengt de nodige warmte. Een droomhemel, tenminste als je de ongeduldigheid die Mars je geeft vergeet, net als Venus die je extra gevoelig maakt voor commentaar.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Het wordt eindelijk een kalme week. Tijd om kuis te houden in je intieme relaties, want deze periode staat symbool voor vernieuwing in de liefde en in vriendschappen. Sommige personen zullen op de achtergrond verdwijnen, en anderen nemen onverwachts een belangrijke plaats in in je leven. Belangrijk is om je privéleven voldoende af te schermen van de buitenwereld.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Chateaubriand schreef: "Het is niet het hoofd dat hoog gehouden moet worden, het is het hart," en dit is precies wat Venus, de planeet van de liefde, uitnodigt om te doen. Venus bundelt haar krachten met Neptunus, de planeet van intuïties, om je positieve veranderingen te brengen op emotioneel en sociaal vlak. Luister naar je hart.