Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 24 tot 30 augustus

Gepubliceerd op 24 augustus 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 24 tot 30 augustus

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Er is één belangrijke planeet in jouw sterrenteken die je de kracht geeft om alle obstakels op je pad te overwinnen. Het is de planeet Mars, de allerbeste bondgenoot om te slagen in alles wat je doet!

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Dit is de week waar je al zo lang op wacht! Er verschijnt een uitzonderlijk aantal positieve planeten in jouw teken, dus maak van deze zeldzame gelegenheid gebruik om actie te ondernemen. Laat je talenten los op de wereld en wees vastberaden!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De week zit vol positieve energie! Jouw vrolijke karakter en gevoel voor humor staan  extra scherp deze week, let wel op: niet iedereen kan die even goed appreciëren... Gelukkig zorgt je fijngevoeligheid dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Enkele motiverende planeten verzamelen zich in jouw teken: Mercurius helpt je om duidelijke ideeën te formuleren en z'n passage in je sociale leven geeft aan dat het tijd is om je netwerk uit te breiden. Dan is er nog Venus, die ervoor zorgt dat je extra sympathiek overkomt. Kortom, je week kan niet meer stuk!

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je hebt nood aan verandering in je sociale en professionele leven, maar kan daar enkel in slagen als je dit op de juiste manier aanpakt. Je krijgt de volledige steun van Mars, planeet van de actie, maar probeer niet te snel te willen gaan. Zet een duidelijke koers uit en volg die ook.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Eindelijk verschijnt de zon weer in jouw teken! Haar invloed brengt je kracht, warmte en zelfvertrouwen. Tegelijk is er Mercurius, die je helpt om geweldige ideeën te bedenken én succesvol uit te werken.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De maan moedigt je aan om het rustiger aan te doen. Probeer niet tegen de stroom in te gaan, maar neem de dag zoals hij komt en go with the flow. Er staan mooie dingen te wachten, maar je zult een beetje geduld moeten hebben.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De planeten nodigen je deze week uit om verder te gaan zonder al te veel vragen te stellen. Er komen positieve tijden aan en je zal meer gemotiveerd zijn dan ooit, dus houd nog even vol. Wees niet bang om je troeven uit te spelen!

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Je krijgt te maken met een sterrenhemel die je uitnodigt om opnieuw in contact te komen met je zintuigen en emoties. Zet je twijfels opzij en durf eindelijk toe te geven aan je diepste verlangens.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Steenbokken geboren in het eerste en tweede decanaat (22 december tot 9 januari) kunnen zich geen betere sterrenhemel inbeelden. Je zelfvertrouwen neemt dag na dag toe en je wensen worden langzaamaan werkelijkheid. Voor iedereen geboren in het derde decanaat: zet een stap terug. Het is niet erg om de lat iets lager te leggen en in alle rust verder te gaan.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

"Zelfs de kleinste beslissing heeft zijn geschiedenis, en veel gebeurtenissen in ons leven liggen op de loer in een hoekje, wachtend op het juiste moment, en dat moment is eindelijk aangebroken," schrijft Elena Ferrante. De passage van Mars in je sociale sector geeft aan dat het tijd is om het heft in eigen handen te nemen, om een precieze richting te geven aan je ambities, als je maar in jezelf gelooft.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Venus brengt positiviteit, maar Mercurius zorgt net voor het omgekeerde. Wat wilt dat zeggen? het wordt een uitstekende week voor alles wat met relaties en liefde te maken heeft, maar let op met hoe je boodschappen overbrengt. Wees erg duidelijk in je communicatie, zowel op professioneel vlak als tegen je vrienden, familie en geliefde.