Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 17 tot 23 augustus

Gepubliceerd op 17 augustus 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 17 tot 23 augustus

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Het is tijd om beslissingen te nemen. Je zelfvertrouwen krijgt een boost en het lukt extra makkelijk om mensen te overtuigen van jouw ideeën. Gebruik je optimisme om iedereen voor je kar te spannen en durf waar nodig de leiding te nemen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De planeet Uranus helpt je al weken om in actie te schieten en doet dat de komende dagen nog steeds. Bewaar belangrijke beslissingen tot het einde van de week, dit wordt een uitstekende periode om verder te geraken dan je ooit voor mogelijk hield. Al die positieve energie heeft echter een prijs: je verliest veel te snel je geduld!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Met de zon die je een sociale boost geeft en Mars die motiveert om initiatief te nemen, is dit de perfecte week om belangrijke stappen te zetten in je projecten. Stel zorgvuldig je plan op en probeer daar niet van af te wijken. Misschien voel je je niet altijd even zelfzeker, maar fake it 'til you make it!

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Venus, de planeet van liefde en geluk komt passeert jouw teken. Gooi deze week schaamteloos je charme in de strijd en je zal iedereen overtuigen. Let wel op, want de oppositie met Jupiter zal je gevoelens behoorlijk uitvergroten. Probeer niet te heftig te reageren op vervelende situaties. Eerst denken, dan spreken!

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je krijgt bezoek van twee prachtige planeten: de zon, wiens warme stralen zorgen voor succes in alles wat je doet. En dan is er Mercurius, die je denkvermogen stimuleert en ervoor zorgt dat je snel op situaties kan reageren.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

"Beauty is in the eye of the beholder", schreef Oscar Wilde, en dat is precies hoe je deze week om je heen moet kijken. Probeer in alles het goede, positieve en mooie te zien, schenk aandacht aan zaken die wél goed verlopen.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Middenin deze broeierige zomer is het Venus, je favoriete planeet, die je hart en hoofd inpalmt. Geniet van het moment en laat de mooie dingen op je af komen. Wees voor de rest geduldig, want de sterrenhemel verandert snel en de Zon schijnt al op de achtergrond. Breng meer tijd door met degenen die je positieve energie geven.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Neem de tijd om te ontspannen, om je batterijen op te laden. De planeet Venus zal je helpen met een grote dosis charme en je staat deze week extra open voor de mooie dingen in het leven. Probeer voor één keer niet alles te overdenken, maar laat je hart spreken.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Jij krijgt deze week de beste sterrenhemel van alle tekens, vol vertrouwen, kracht en energie. Neem de tijd om te genieten, leef zoveel mogelijk in het huidige moment. Zoek een uitdaging waar je je tanden in kan zetten!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Venus, Jupiter en Saturnus hebben tegenstrijdige invloeden op jouw teken deze week. Je wordt continu heen en weer geslingerd tussen hoofd en hart, oftewel je gezond verstand versus je buikgevoel. Aangezien je van nature eerder kiest voor de rede, is het misschien geen slecht idee om eerder te handelen op gevoel.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Laat los! Stel je hart open voor nieuwe ontmoetingen en verlicht de druk op jezelf. Mars, planeet van de actie, stimuleert je om initiatief te nemen wakkert een verlangen naar verandering aan. Misschien is het tijd om je dagelijkse leventje eens grondig door elkaar te schudden.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Je hoeft je verwachtingen niet zo hoog te stellen, omring je liever met je intieme vriendenkring en dichte familie. Je voelt de behoefte om je verbonden en geliefd te voelen, dus focus je daarop deze week.