Moon Games: het Antwerpse label voor cozy truien en gerecycleerde tassen

Gepubliceerd op 10 augustus 2020 door Lore Ginneberge
Moon Games: het Antwerpse label voor cozy truien en gerecycleerde tassen

Al lijkt de wereld stil te staan, Belgische ondernemers doen dat allerminst. Zo is Antwerpen sinds kort een duurzaam modemerk rijker. Maak kennis met Moon Games, en wordt instant verliefd op haar bijzondere items.

Made in Antwerp

2020 blijkt niet voor iedereen een nare tijd, want dit is het jaar waarin ondernemer Anse Van Gestel haar mode- en lifestylemerk Moon Games uit de grond stampte. Het merk startte met een collectie van tijdloos en duurzaam breigoed dat bovendien het '100% made in Belgium'-label mag dragen. Ze worden met zorg ontworpen door Anse Van Gestel, nadien uitgewerkt door een lokaal familiebedrijf. Over lokaal shoppen gesproken!

moon games

Moon Games x The Wren Design

Het Antwerpse label draait naast duurzaamheid ook om creativiteit, en dat gebeurt in dit geval via originele collabs. De eerste in de reeks is er eentje met The Wren Design, een Zuid-Afrikaans accessoiremerk. Samen ontwikkelden ze een collectie gerecycleerde tassen: de papieren clutches, laptoptassen en handtassen bestaan uit restjes van botervlootjes tot cementzakken. Het resultaat is fashionable, hedendaags en inspirerend. Wil je jouw tas net wat persoonlijker maken? Moon Games laat toe om zelf uitgekozen quotes of designs op de items te laten plaatsen. Extra fijn als cadeautje (voor jezelf).

moon games

De truien en tassen zijn verkrijgbaar via de webshop