Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 10 tot 16 augustus

Gepubliceerd op 10 augustus 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 10 tot 16 augustus

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

Enkele positieve planeten zorgen voor nieuwe kansen, ontmoetingen en veranderingen in je dagelijks leven. Je hebt nood aan vernieuwing om vooruit te komen. Niets houdt je tegen, zolang je de motivatie vindt binnenin.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Als je naar rust en stilte verlangt, moeten we je teleurstellen: de planeten in jouw teken laten dat nog niet meteen toe. Venus helpt je wel om ergernissen te overkomen met je charmes. Misschien kan je een weekendje weg plannen om wat op adem te komen?

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

"Leven is niet wachten tot de storm voorbij is, het is leren dansen in de regen", schreef de filosoof (en Tweeling) Frédéric Lenoir. Probeer je niet te laten ontmoedigen door het vertrek van Venus, de planeet die al maanden in jouw teken staat, maar zoek de positiviteit in jezelf. Geniet van elk moment en laat je van je beste kant zien.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De komst en invloed van Venus in jouw zonneteken verloopt zeer subtiel, precies zoals jij het graag hebt. Wat mag je verwachten van deze planeet? Geluk en liefde! Alles hangt af van wat jij het belangrijkste vindt. Het wordt makkelijker om stappen vooruit te zetten, en bij jou is het vooral de eerste stap die de meeste moeite kost. Durf te vragen wat je wil!

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De zon in jouw teken, dat zorgt voor warmte, vrolijkheid en een positieve persoonlijke uitstraling. Deze week slaag je erin om mensen samen te brengen, vooral zij die je erg dierbaar zijn. Mars geeft je energie op elk aspect van je leven, maak er goed gebruik van!

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Laat jouw zaakjes niet aan iemand anders over, alleen jij moet bepalen wat je wel en niet wilt. Vertrouw op je aangeboren gevoel voor diplomatie en spreekvaardigheid, heb vertrouwen in jezelf. Zet je persoonlijkheid en je mening in de verf, je bent het waard.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De zon heeft een positief effect op jou, maar Mars zorgt voor een negatieve vibe... Reken op je sociale vaardigheden om het vertrouwen te winnen van je omgeving, maar trek je terug als je merkt dat niet iedereen het met je eens is. Probeer geduldig te blijven, alle problemen zullen stap voor stap worden opgelost.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Er hangt spanning in de lucht, dus houd je een beetje gedeisd deze week. Probeer geen confrontaties aan te gaan, ook al ben je het oneens met de mening van anderen. Vertrouw op het advies van Venus, die je je doelen laat bereiken op een vredevolle manier.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

We zeggen het maar meteen: jij hebt de beste sterrenhemel deze week, en alles wat je onderneemt zal slagen! De obstakels die jou de laatste weken tegenhielden zullen stuk voor stuk smelten als sneeuw voor de zon. Maak gebruik van deze gelegenheid om te focussen op wat voor jou het belangrijkst is, ga ervoor!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Steenbokken geboren in het eerste decanaat (22 tot 30 december) staan in oppositie met Venus. Dit zorgt ervoor dat je je openstelt op emotioneel vlak en tijd vindt om goed na te denken over je gevoelens. Het tweede en derde decanaat krijgt bezoek van Jupiter, de planeet van het geluk en, in jouw geval, van kansen die je moet grijpen met beide handen. Denk goed na over je financiële situatie.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Mars komt in jouw sociale en professionele leven te staan. De planeet nodigt je uit om out of the box te denken en initiatief te nemen. Ga geduldig om met iedereen die nog niet klaar is voor jouw progressieve ideeën, en onthoud dat "goede dingen toekomen aan zij die wachten".

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Je wacht er al vier lange maanden op, en eindelijk is het zover... Venus staat vanaf deze week in Vissen! Dit betekent datVoeg afbeelding toe alles op vlak van de liefde de kans krijgt om open te bloeien. Je verdient het beste, dus dat is waarnaar je zou moeten zoeken.