Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 3 tot 9 augustus

Gepubliceerd op 3 augustus 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 3 tot 9 augustus

Wat voorspelt jouw weekhoroscoop?

Ram: 21 maart tot 20 april

"Je weet dat een relatie goed voor je is als het je leven verbetert, niet bemoeilijkt." Dit citaat is een weerspiegeling van jouw mood deze week. Zoek toenadering bij mensen die je leven beter maken, en loop weg van zij die dat net niet doen. Je gaat door een actieve periode die je moet benutten om vooruit te komen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

"Ik zei tegen mezelf dat ik haar moest laten lachen om haar te verleiden. Maar elke keer als ze lachte, was ik degene die verliefd werd", schreef de filosoof Tommaso Maria Ferrari. Duidelijk wat je te doen staat deze week? Laat iedereen merken hoeveel je van hem/haar houdt, en uit je liefde voor de mooie dingen in het leven. Dit is de ultieme manier om iedereen voor je te winnen!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De rem die je de laatste tijd voelde in alles wat je deed zal verdwijnen, want Mars, de planeet van de actie, komt je te hulp. Mars heeft vooral invloed op je sociale en professionele leven, waardoor er een nieuwe wind zal waaien door al je projecten en relaties. Hou de moed erin en stel je hart open.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Enkele positieve planeten sturen nieuwe kansen op je af, ze zullen je dagelijkse leven grondig veranderen. Mercurius en Neptunus, zorgen er respectievelijk voor dat je je meer openstelt voor anderen, en dat je deze week extra inspiratie krijgt. Je bereikt het best je doel wanneer je je lichaam en geest kan laten rusten.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Mars, de planeet van de wil, zal gedurende de hele zomer zijn vitaliteit, energie en actie op jou afvuren. Deze planeet stelt je in staat om op jezelf te vertrouwen in plaats van op anderen om problemen op te lossen. Zet nu een koers uit en houd het roer stevig vast tot je de eindbestemming bereikt.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De planeten vragen je om vrede te sluiten en tevreden te zijn met wat je hebt. Probeer je open te stellen en zoek naar mensen die het beste met je voorhebben. Het zal meteen duidelijk worden op wie je niet kunt rekenen, ga daar wijs mee om.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Je hebt nog tot 7 augustus de tijd om te genieten van de positieve invloed van de planeet Venus. Probeer je te ontspannen en gebruik je natuurlijke charme om te bereiken wat je wilt. Sta open voor de positieve energie die anderen op jou afstralen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De planeten geven je een boost om je werkveld en je relaties te verrijken. Deze week is ideaal om intiatief te nemen, de planeet Jupiter voegt een extra dosis geluk toe aan alles wat je doet. Blijf jezelf motiveren om vooruit te komen!

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Er is heel wat aan het bewegen in jouw sterrenhemel. De planeten stimuleren je om uit je comfortzone te komen. Op sociaal en relationeel vlak zorgt dit voor verrassingen, zolang je je maar openstelt voor nieuwe horizonten. Dit is het moment om je karakter te laten zien en je vastberadenheid te tonen!
capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Jouw sterrenhemel wordt verlost van alle ergernissen, tegen het einde van de week is je gemoedstoestand in ieder geval beter dan ooit. Waarom neem je geen pauze? Voeg een beetje fantasie toe aan je dagelijkse leven, laat je verbeelding de vrije loop. Probeer te genieten van het hier en nu!

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Jouw teken staat in oppositie met de zon deze week, wat ervoor zorgt dat je moet omgaan met een veeleisende omgeving. De oplossing? Probeer los te laten, en bedenk of er misschien andere en betere opportuniteiten te rapen vallen elders. Gelukkig heb je geluk in de liefde, want dankzij Mars ontmoet je nieuwe gezichten, misschien wel de ware?

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Ga vol vertrouwen en enthousiasme verder met wat je bent begonnen en wat je gelooft dat goed is voor jou en voor anderen. Je hebt geen reden om aan jezelf te twijfelen. Uranus, symbool voor het onverwachte, en Jupiter, symbool voor geluk, openen deuren die voordien gesloten leken. Wees en blijf optimistisch, je hebt alle reden om dat te zijn, en bovenal, je verdient het.