Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 27 juli tot 2 augustus

Geüpdatet op 29 juli 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 27 juli tot 2 augustus

Met Venus in Weegschaal, Vissen en Waterman wordt het een week vol liefde. De zon zorgt dan weer voor een extra dosis geluk bij jarige Leeuwen. Benieuwd naar jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 27 juli tot 2 augustusram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Mars bevindt zich nu in het midden van jouw zonneteken, wat zorgt voor een piek in je energiepijl, vooral voor zij geboren in de tweede decanaat (2 tot 11 augustus). Dit is de ideale context om al jouw lopende projecten tot een goed einde te brengen. Je zal voelen dat het tempo langzaamaan opgedreven wordt, dus zet je schrap! Er zit een uitbreiding aan te komen, van je professionele projecten, of misschien wel in je gezinssituatie?

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Stieren geboren in het eerste decanaat (21 tot 30 april) kunnen zichzelf nogal snel ergeren aan anderen deze week. Onthoud dat niet iedereen het zo makkelijk heeft als jij. Het ziet er overigens voor alle Stieren erg positief uit deze week! Onze tip? Stel jezelf één doel per keer, zodat je taak per taak succesvol kan afronden.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

"Al het geluk van de wereld ligt in het onverwachte" schreef Jean d'Ormesson, ook geboren onder het teken van Tweelingen. Laat je gedachten de vrije loop en gebruik je nieuwsgierigheid. Stel jezelf open voor allerlei nieuwe dingen, of het nu gaat om ideeën, ontmoetingen of boeiende projecten.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Met Mercurius, de planeet van communicatie en intelligentie die op dit moment door jouw teken loopt, draaien jouw grijze cellen op volle toeren. Je ondervindt een grote focus en efficiëntie op zowat alle vlakken, en er zullen nieuwe ideeën en kansen ontstaan die je met beide handen wilt grijpen. Bovendien lukt het je om gehoord te worden, want met de juiste woorden en een vleugje emotie kan je iedereen overtuigen.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De komst van de Zon in jouw omgeving kondigt niet alleen jouw verjaardag aan, maar ook een toename van energie en een positievere mindset. Hierdoor zal de relatie met je omgeving alleen maar beter worden, tenminste als je jouw aangeboren charme en vriendelijkheid inzet. Daar kan niemand aan weerstaan!

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Er is goed nieuws op komst! De planeten zijn zich aan het verplaatsen en je kan je weer oriënteren. Dit is de ideale gelegenheid om te breken met bepaalde gewoontes die je niet meer vooruithelpen, en om jezelf een nieuwe, betere levensstijl aan te meten. Kom uit je comfortzone, wees niet bang van het onbekende, je zult alleen maar positief verrast worden als je vertrouwt op jezelf.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De sterrenhemel moedigt je deze week aan om je onafhankelijkheid en behoefte aan vrijheid terug te winnen. Er hangen bijzondere ontmoetingen in de lucht, en de planeet Venus brengt het beste in jou naar voren: charme, liefde, en een aanpak die harten doet smelten.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Mercurius en Pluto vormen een geweldig duo, ze stimuleren je grijze cellen en zetten je diep aan het denken. Je bent een rasechte analyst met een scherp observatievermogen, dus niets ontsnapt deze week aan jouw aandacht. De sleutel tot succes? Maak gebruik van je kostbare talenten en fixeer je op dingen die werken, in plaats van te kijken naar wat er misloopt.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

"De menselijke stem is de mooiste, meest ontroerende van alle instrumenten" schreef Anna Gavalda, ook geboren onder het teken Boogschutter. Wees gerust, je hoeft je stem echt niet te verheffen om gehoord te worden. Vertrouw op je warme aanpak en positieve instelling om gehoord én gewaardeerd te worden. capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Het zal je niet aan energie ontbreken, maar let wel op met overdreven uitspattingen. De vurige planeet Mars pusht je om sneller vooruit te gaan dan je zou willen. Gelukkig beloven de andere planeten niets dan goeds, zolang je jezelf blijft en niet overhaast te werk wilt gaan.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Venus en Mars geven jou hun steun, maar de zon werkt zwaar tegen. Wat betekent dit? Enerzijds voel je dat je hart zich openstelt, je voelt de nood aan liefde; Mars geeft je de energie om die verlangens in te vullen. Anderzijds is er de onruststoker aan de overkant, verwacht je aan dagelijkse kleine obstakels waar je vakkundig zal moeten overspringen.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Al staat Venus niet in de beste hoek van jouw teken, toch zal de planeet je een dosis liefde bezorgen. Anderzijds loop je deze week het gevaar om je aan alles te ergeren, zelfs al zijn het onbenullige dingen. Je laat teveel aan je hart komen! De oplossing? Zoek enkel toenaderingen bij diegenen die je leven mooier maken, en houd je ver weg van alle anderen.