Wedstrijd: win een boxdoos milieuvriendelijke luiers

Gepubliceerd op 23 juli 2020 door ELLE Partner

Luiers Little Big Change

Zorg dragen voor de billetjes van je baby én voor de planeet, zonder veel moeite te moeten doen? Dat kan dankzij de duurzame luiers van Little Big Change. ELLE biedt jou de kans een abonnement te winnen zodat je zelf alle voordelen ontdekt!

 

Luiers die niet alleen efficiënt, gezond en milieuvriendelijk zijn, maar ook nog eens bij jou thuis worden geleverd – en dat allemaal tegen een miniprijs. Klinkt te mooi om waar te zijn? Toch is dat precies het concept achter Little Big Change, het milieuvriendelijke merk van luiers en luierbroekjes dat goed zorg draagt voor baby’s billetjes en dat ouders het leven makkelijker maakt.

 

Little Big Change, op de markt sinds 2018, is de jongste telg van de Ontex Group – al bijna 40 jaar de marktleider in verzorgingsproducten voor baby’s. Het label staat voor luiers die vrij zijn van schadelijke stoffen en die gemaakt werden op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen. De efficiënte, zachte en comfortabele luiers bieden tot 12 uur bescherming en zijn uitgerust met een innovatief absorptiesysteem waardoor baby’s billetjes in een mum van tijd droog zijn*. Bovendien bevat de binnenlaag 0% plastic op basis van petroleum. En omdat het pas zin heeft baby’s te laten opgroeien wanneer we de wereld beschermen waarin ze zullen leven, kiest Little Big Change voor een duurzaam productieproces aan de hand van 100% groene stroom, naast het verkleinen van zijn ecologische voetafdruk.

 

De luiers worden geleverd waar en wanneer je wilt, zo vaak je wilt. Omdat het leven vol onverwachte wendingen en verrassingen zit, kun je je abonnement heel gemakkelijk wijzigen op opzeggen. Het mooie is dat er dankzij de luiers van Little Big Change tijd overblijft voor de dingen die er echt toe doen, zoals maximaal genieten van je quality time met je kleintje.

 

Zin om de luiers zelf uit te proberen? Doe mee aan onze wedstrijd en win een Little Big Change luierabonnement voor twee maanden. Het enige wat je moet doen om je kans te wagen, is de onderstaande vraag beantwoorden.

 

*Dankzij het nieuwe absorptiesysteem is de binnenlaag tot 2 x minder vochtig, en dat na amper enkele minuten na het plassen.

 

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Little Big Change.
www.little-big-change.com

 

Lees ook
Maak je het leven makkelijker met milieuvriendelijke luiers
Corona crisis: hoe bewaar je de rust nu alle kinderen thuis zijn?
Vintage special: dit zijn onze favoriete tweedehandswinkels voor kids