Micro-trend: een comfortabele mannenonderbroek als loungewear

Gepubliceerd op 23 juli 2020 door Marie Pauwels en ELLE België
Micro-trend: een comfortabele mannenonderbroek als loungewearInstagram: @hannaschonberg

Deze trend is ietwat bizar, maar zit wel ongelofelijk comfortabel. Je kan er net niet mee op straat komen, maar je kan hem wel dragen tijdens Zoom-meetings waarbij alleen het bovenste gedeelte van je lichaam zichtbaar is.

Wekenlang verlieten mensen van over de hele wereld hun huis niét - en dat is ook te voelen geweest in het Land Der Trends. Tracksuits, cable knit truien, fluffy slides, loungewear (zelfs Jacquemus kwam met een loungewear collectie), en biker shorts vierden hoogtij… Aan dat lijstje van comfy yet trendy mogen we nu een nieuwkomer toevoegen: de mannenonderbroek. De trend is geïnspireerd op de Chanel High Waist Panties Brief Underwear uit 1993, een inmiddels zeldzaam verzamelstuk waarvoor je nu enkele duizenden euro’s neer zou tellen op Ebay. 

De cotton rib brief van Skims (het ondergoedlabel van Kim Kardashian) en Maika undies van het gehypete label Areyouami zijn steevast uitverkocht - en dat terwijl je de stukken nergens anders zal kunnen dragen dan bij je thuis of… op Instagram. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je je er ontzettend sexy in kunt voelen.

Het label Highrack, Honey biedt misschien wel één van de meest trending mannenonderbroeken aan: de Sublime biker shorts. Menig influencer poseert vanuit haar bed in dit begeerde kledingstuk, vooral dan in het klassieke, witte model. Wat leuk is aan Highrack, Honey zijn de vele verschillende tinten (Rock is een favoriet) en ze bieden ook een ietwat vrouwelijkere variant aan op hun website: de Pixie Lace Up Biker Shorts. Je betaalt er wel zo'n €50 euro voor.

Als je het een beetje te gek vindt om zulke bedragen neer te tellen voor een mannenonderbroek (die je in principe alleen maar binnenshuis kan dragen), geven we je geen ongelijk. Toch is het volgens ons de moeite om er eens één aan te proberen, gewoon om te voelen hoe fijn het zit. Gelukkig kan je altijd gaan snuffelen in de onderbroekenlade van hubby, lief of broer en zelf bepalen of het volgens jou nu de hype waard is of niet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door A R E Y O U A M I (@areyouami) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SKIMS (@skims) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door HIGHRACK | SUBLIME BY HIGHRACK (@highrack_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

PIXIE lace up bikers - online now ready to ship 🌼

Een bericht gedeeld door HIGHRACK | SUBLIME BY HIGHRACK (@highrack_) op