Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 20 tot 26 juli

Gepubliceerd op 20 juli 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 20 tot 26 juli

Een creatieve boost voor kreeft met de nieuwe maan op woensdag, en heel wat veranderingen op donderdag voor Weegschaal en Steenbok. Benieuwd naar jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 20 tot 26 juli 2020.ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

De aanwezigheid van Mars, planeet van de actie, zal je helpen bij het nemen van initiatief en versterkt jouw aangeboren autoriteit. Je schiet pijlsnel in actie en overwint obstakel na obstakel met jouw krachtige uithoudingsvermogen. Al wie jou niet bij kan houden kijk je vol ongeduld na.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De planeet Mercurius staat zowel voor communicatie als het vermogen om zich aan te passen aan elke situatie. Op dit moment gaat de planeet door jouw relationele leven, dus wat mag je verwachten? Sta open voor nieuwe gezichten, focus op menselijke verbinding en persoonlijke interacties. Luister naar je intuïtie.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Jij bent en blijft een gelukskind: want ook deze week zal de planeet van liefde je overladen met haar positieve invloed. Natuurlijk bestaat geluk voor 90% uit hard werken, en is het overige kleine percentage afhankelijk van toevallige omstandigheden, maar met jouw geluksplaneet Venus is het belangrijk om niet te treuzelen en alle kansen te grijpen.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Het hoogtepunt van de week wordt woensdag, met de komst van de nieuwe maan. Wat kan je verwachten? Je creatieve brein draait op volle toeren, er komt een overvloed aan nieuwe projecten en ideeën in je op. Aarzel niet om deze te delen met iedereen die er open voor staat. Nu is het moment om te gaan voor dingen die jij belangrijk vindt!

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Investeer in jezelf, geloof in wat je doet en de planeten zullen je helpen om je plannen te realiseren. Mars verschijnt in jouw professionele en sociale leven. Deze planeet van de actie heeft een stimulerende invloed en moedigt aan om harder te werken aan je projecten. Het nemen van beslissingen kan daardoor best snel gaan deze week. Bewijs jezelf, the sky is the limit.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Je krijgt de kans om te werken aan je sociale vaardigheden door relaties op te bouwen met mensen tot wie je je aangetrokken voelt. De planeten stimuleren (nieuwe) vriendschappen en contacten, maar ook op professioneel vlak staan enkele nieuwe projecten op de agenda. Belangrijk is om steeds goed samenwerken, maar dat is voor jou kinderspel.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Neem geen overhaaste beslissingen en blijf op voorzichtige afstand van zij die je proberen te beïnvloeden. Waarom? Omdat je hemel vanaf donderdag weer kleur krijgt, en de dingen die tot nu toe duister of onzeker zijn, blijken vanaf dan plots een pak minder ernstig. Kom uit die tunnelvisie en concentreer je om vooruit te komen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

"Nobele gedachten en mooie herinneringen, dat is het leven in al zijn diepgang", schreef Goethe. Dit wordt weerspiegeld in de planeet Mercurius, die deze week een grote invloed heeft op je gedachten en gevoelens. Je wordt gestimuleerd om ernstig na te denken, om voorbij de schone schijn te kijken en om een nieuwe aanpak te zoeken. Dit alles vult je met een groot positivisme.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Twijfel niet, maar pak je verantwoordelijkheid op of neem een beslissing. Focus je daarnaast op het leggen van nieuwe contacten, want enkel daaruit zullen kansen en ideeën ontstaan. Het is aan jou om de eerste stap te wagen. Straal jouw positiviteit uit op anderen en je bereikt zoveel meer.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Zet een stap terug en bestudeer de situatie vanop een afstand. Pas op donderdag, wanneer de weerstand verdwijnt uit jouw sterrenteken, komt het moment om krachtig op te treden. Wees diplomatisch en laat van je horen, maar doe dat op een voorzichtige, subtiele manier. Laat ergernissen los, want binnenkort komt er verbetering met Jupiter, de planeet van het geluk, die jouw teken een bezoekje zal brengen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De komende weken komt er heel wat in beweging: nieuwe doelstellingen om te bereiken en originele ideeën om naar voren te schuiven; en vooral vanaf deze week krijg je eindelijk de mogelijkheid om gehoord te worden. Ga stap per stap verder, neem de tijd om op één lijn te staan met je omgeving. Onze tip? Met een vleugje humor kan je nog zoveel meer bereiken.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Deze week nodigen de planeten je uit om jezelf enkele vragen te stellen: "Is dit de juiste manier? Moet ik zo doorgaan of een andere weg inslaan?" Vergeet niet: vragen stellen is de helft van het antwoord. Bovendien staat het er goed voor met de planeten in jouw teken, dus lukt het je om positief te blijven. Laat je leiden door je intuïtie, want diep vanbinnen ken je de antwoorden al.