Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 13 tot 19 juli

Gepubliceerd op 13 juli 2020 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 13 tot 19 juli

Het wordt een geweldige week vol liefde voor Tweelingen, Leeuw en Vissen. Benieuwd naar jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 13 tot 19 juli 2020.ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

"Vernietig jezelf om jezelf te kennen, bouw jezelf op om jezelf te verrassen. Het belangrijkste is niet om te zijn, maar te worden", schreef Franz Kafka. De nabijheid van Pluto in jouw teken geeft zin om je te ontdoen van alle dingen die niet meer bij je passen. Tegelijkertijd brengt de aanwezigheid van Mars energie en wilskracht. Ze zetten aan om met een schone lei te herbeginnen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De planeet Uranus staat in jouw sociale leven, en dit gaat niemand onopgemerkt voorbij. Wat mag je verwachten? Deze planeet brengt niet alleen fantasie en creativiteit maar ook ongeduld met zich mee. Er kunnen zich dan ook enkele plotselinge veranderingen voordoen. Het is aan jou om vooral de creatieve energie om te zetten in iets concreets. Durf te veranderen van gedachten!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De geweldige Venus lijkt nog een tijdje in jouw teken te vertoeven, zou ze je iets duidelijk willen maken? Dat je dankzij de planeet van de liefde mag rekenen op een extra dosis geluk in alles wat je hartje begeert, is alvast duidelijk. Heb je bepaalde doelen op vlak van de liefde of relaties in het algemeen? Dan is nu het moment om die na te streven. Maak gebruik van je charme om te krijgen wat je wilt.

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Je krijgt in deze verjaardagsperiode bezoek van de zon. Ze brengt letterlijk de zonneschijn waarop je al even wacht, en geeft je opnieuw zin om de dingen positief te bekijken. Ook Mercurius is van de partij, en laat dat nu net een perfecte match zijn met de zon. Deze planeet geeft je een feilloos gevoel voor timing en leert je om vooruit te kijken.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Er is geen ster of planeet aan de hemel die je deze week dwars zal zitten. Mars, planeet van de actie, zal je stimuleren om vooruit te komen en je te storten op nieuwe avonturen. Misschien zit er wel een nieuwe romance in? Maak gebruik van deze gunstige week om toe te geven aan al je wensen en verlangens.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Je gaat een goede week tegemoet, want heel wat planeten stuwen je richting succes, nieuwe ontmoetingen en nieuwe kansen. Stel je niet te verlegen op, integendeel, gebruik je prachtige gevoel voor observatie en ga interacties niet uit de weg. Met een schepje van jouw humor erbovenop krijg je alles voor elkaar.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

"Onze ziel is een dwalende stroom die zich aanpast aan de kleur van de plaats waar hij voortkabbelt: soms zo donker als een donderwolk, soms zo puur als de hemel." De Franse dichter Lamartine vertaalt daarmee de invloed die de buitenwereld op jou uitoefent, maar omdat je sterrenhemel momenteel perfect in balans is, zal jouw positieve houding het verschil maken in alles wat je doet.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Doe vooral verder zoals je bezig bent en maak je over de planeten geen zorgen. Concentreer je op het werk en lopende projecten, maar vergeet tegelijk niet om plezier te maken! Motiveer jezelf, maar vergeet niet los te laten; accepteer de dingen en mensen zoals ze zijn. Wees niet bang om gevoelens - hoe sterk ook - te delen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Mars geeft je zin om meer uit je sociale leven te halen. De planeet duwt je vooruit en stimuleert je om een project op te zetten dat tot nu toe te complex leek. Het is nu aan jou om die energie te gebruiken op een slimme manier. Zoek steeds de kortste en makkelijkste manier om tot iets te komen. Verspil geen tijd, werk hard, en je komt er wel.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Realistisch en pragmatisch als je bent, sta je opnieuw te popelen om de berg naar succes te beklimmen. De planeten zullen je in ieder geval niet tegenhouden, je krijgt net het gevoel dat er heel wat dingen om je heen in beweging komen. Eén advies: zet je trots opzij en durf hulp te vragen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De planeten die je de laatste tijd vertraagden zijn eindelijk op hun terugweg; je voelt je weldra weer comfortabeler in lichaam en geest. Probeer opnieuw vooruit te gaan, maar zadel jezelf niet op met jouw perfectionistische trekjes en focus je niet langer op het onmogelijke. Je geluksster komt eraan, wees geduldig.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Profiteer van deze week om te ontspannen, jezelf gerust te stellen en vertrouwen te hebben in het leven. De tegenslagen die jouw pad kruisen zijn er niet om je tegen te houden, maar bieden juist uitdagingen en pushen je om te evolueren. "Het belangrijkste is om lief te hebben," aldus de film van Andrzej Zulawski. Liefde en niets anders, dat is wat jouw doel momenteel.