Win je gepersonaliseerde vitamineprogramma Compliment!

Geüpdatet op 23 juli 2020 door ELLE Partner

Compliment

Compliment is een gerichte vitaminekuur, gemaakt van natuurlijke producten. Het is onmogelijk om een fout te maken: elke formule wordt op maat gemaakt door een team van experts, gebaseerd op eenieders voedingsprofiel en behoeften.

Voedingssupplementen: waarom en hoe?

De producten die we consumeren zijn steeds minder rijk aan vitamines en voedingsstoffen. Een uitgebalanceerd dieet is niet langer voldoende om in al onze dagelijkse behoeften te voorzien: tekortkomingen kunnen snel optreden en onze levenskwaliteit beïnvloeden. De oplossing? Voedingssupplementen, mits je de juiste kiest!

 

Om de zaken te vereenvoudigen, heeft Compliment een gepersonaliseerde reeks voedingssupplementen ontwikkeld. Niet te veel, maar ook niet genoeg: elke formule is uniek, specifiek aangepast aan je behoeften. Hoe het werkt? Je beantwoordt een online vragenlijst; je krijgt een behandeling op maat aangeboden; je ontvangt je box elke maand. Het is vrijblijvend en bevat geen gluten!

 

De sterren van de zomer

Vul in de zomer je vitamine D-voorraad bij: je lichaam synthetiseert het onder invloed van de zon. Geassocieerd met omega-6 GLA (gamma-linoleenzuur), draagt het bij aan het behoud van de jeugdigheid en soepelheid van je huid. Deze kostbare omega-6's zijn in grote hoeveelheden aanwezig in borageolie.

 

Nog een anders bondgenoot van je huid in de zomer: bètacaroteen. Het staat bekend om zijn werking bij het bruinen. Daarnaast is het essentieel voor de goede werking van je lichaam, omdat het door de lever wordt omgezet in vitamine A. Waar vindt je het? In wortelen en pompoen, maar ook in twee seizoensvruchten: abrikoos en watermeloen!

 

Aan u! Doe mee aan onze zomerquiz: twee van jullie zullen 3 maanden lang hun op maat gemaakte COMPLIMENT-vitamineprogramma binnenhalen!

 

Veel succes en een geweldige zomer toegewenst!

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Compliment.
www.compliment.me

 

Lees ook
Zes duurzame tips voor een beter en gezonder leven
We Love: 5 bewuste beautymerken die iets terugdoen voor de natuur
Groene geuren: onze favoriete natuurlijke en vegan parfums