Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 6 tot 12 juli

Gepubliceerd op 6 juli 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 6 tot 12 juli

Het wordt een periode vol energie en nieuwe projecten voor Ram en Leeuw, en een week vol liefde voor Maagd, Tweelingen en Weegschaal... Benieuwd naar jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 6 tot 12 juli 2020.ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Dat je momenteel op volle kracht vooruit gaat is een zwaar understatement. Voel de golf van energie die je in staat stelt om obstakels te overwinnen. En geen zorgen als je er bij het begin van de week nog niets van merkt, heb nog even geduld. Aangezien je altijd behoefte hebt aan actie, is nu het moment om dromen waar te maken.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

"Ik hou van de simpele dingen, ze zijn het beste toevluchtsoord voor complexe zielen," schreef Oscar Wilde. Niet minder dan 6 planeten vormen een positieve sterrenhemel in jouw teken. Instinctief zie je het leven door een roze bril en geniet je van de kleine dingen. Er zullen zich dan ook verschillende kansen voordoen waar zowel je hoofd als je hart ontzettend blij van worden.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Je hebt deze week een grote behoefte aan vrijheid, ruimte, licht en luchtigheid. Gelukkig is de planeet Venus nog steeds zeer actief in jouw teken, wat leidt tot een erg gunstige sterrenhemel voor Tweelingen, vooral op vlak van de liefde. Met de nodige humor en fantasie kan je een veelbelovend verhaal creëren. Laat het onverwachtse toe, laat je gaan!

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

"Op een dag zag ik zijn ziel schijnen in de diepte van zijn ogen. Zijn hart glimlachte naar me", schreef John Joss. De auteur geeft perfect weer wat jouw wensen momenteel zijn: om momenten te delen en mensen samen te brengen. Je bent op zoek naar een gevoel van intimiteit, maar daarvoor moet je je wel openstellen en misschien zelfs de eerste stap zetten, ook al is dat niet het gemakkelijkste voor je. Het is aan jou om de juiste signalen te geven.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De verkwikkende invloed van Mars geeft je vleugels en laat projecten evolueren. Deze rode planeet stimuleert je behoefte om actie te ondernemen en geeft de energie die je nodig hebt om dingen op een sneltempo gedaan te krijgen. Jouw aangeboren autoriteit zal leiden tot de steun van diegenen die een vastberaden kapitein nodig hebben om de koers te bepalen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Eindelijk verlost van de ergernissen van de afgelopen weken, ben je nu vrij om in een goed tempo vooruit te kunnen. De zon en Mercurius zijn een perfecte match, ze brengen een bezoekje aan je liefdesleven en geven je zowel de zekerheid als het gevoel van verbinding waarmee je krijgt wat je wilt. Probeer je aan te passen aan je omgeving, iets waar je ontzettend goed in bent.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Venus en Mars bepalen de koers van deze week. En laat dat nu net de twee planeten zijn die een effect hebben op je liefdesleven... Mars stimuleert en geeft energie, terwijl Venus je subtiel voorbereidt op tedere gevoelens en nieuwe ontmoetingen. Het is met andere woorden het perfecte moment voor liefde en intimiteit.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Je hebt deze week bezoek van de Zon, Mercurius en Neptunus aan jouw sterrenhemel: alles wat je nodig hebt om je doelen te bereiken! Je bent ontzettend alert en voelt je energieker dan ooit. Bovendien bezit je een feilloze intuïtie die je zal helpen bij onderhandelingen.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Dit is het moment om jezelf heruit te vinden. Er staat een nieuwe opdracht op je te wachten en voorlopig speelt alles in jouw voordeel. Laat die pessimistische gedachten eindelijk los en probeer verder te gaan op het pad dat je hebt uitgestippeld. Kijk verder dan je neus lang is!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De planeten stimuleren je om de koe bij de horens te vatten. Denk voorzichtig na over nieuwe projecten en schuif al je twijfels aan de kant. In jouw geval moet actie soms voorrang krijgen op reflectie. Vergeet niet dat Jupiter, de planeet van de voorspoed, je nog tot het einde van het jaar een serieuze boost zal geven. Het geluk is aan jouw zijde!
aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Je bent voor enkele maanden verlost van de druk van Saturnus. Profiteer ervan door plezier te hebben en nieuwsgierig te blijven. Op emotioneel vlak is het belangrijk dat je je vreugde kan uiten, want het is dankzij een positieve houding dat je meer gedaan zal krijgen van iedereen om je heen. Wees jezelf, voel je vrij, het is nu of nooit.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Je krijgt zonder twijfel de allerbeste sterrenhemel deze week. Het lijkt alsof alle planeten zich een weg banen naar jouw teken om je te ondersteunen. Jij geeft weinig om geld of roem, maar hebt eerder behoefte aan liefde en jezelf nuttig maken. Dat laatste kan je pas bereiken met een positieve instelling en goede moed.