Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 29 juni tot 5 juli

Gepubliceerd op 29 juni 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 29 juni tot 5 juli

Het wordt een extra rustige week voor Vissen en Stier, maar het omgekeerde is waar voor Maagd en Steenbok. Benieuwd naar jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 29 juni tot 5 juli 2020.ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Vanaf maandag begint er een belangrijke planetaire verschuiving in het teken van Ram: je krijgt bezoek van de Mars! Deze planeet staat zowel voor wilskracht als voor actie, een krachtige stimulans die je maar liefst 6 maanden zal voelen. Of je het komende halfjaar zal barsten van de energie? Ongetwijfeld! Maar let op: al heb je energie voor tien, spring niet van het ene naar het andere project, maar focus je op één belangrijk doel.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Het is vooral de zon die momenteel bepaalt hoe jouw relaties zullen evolueren, en die voor een frisse wind zorgt op sociaal en professioneel vlak. Een gouden tip deze week: fixeer je niet op ergernissen, maar probeer je net extra zacht en flexibel op te stellen. Wees rustig en neem een relaxte houding aan ten opzichte van je omgeving, pas dan zal je alle aandacht krijgen die je verdient.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

In haar reis rond de zon komt de geliefde planeet Venus weer een stapje dichter bij jou, Tweeling. Je zal die nabijheid zeker voelen deze week, want het geluk staat maar weer eens aan jouw zijde. Ook in de liefde gaat het je voor de wind. Eenzame harten zullen dat weldra niet meer zijn...

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De aanwezigheid van Mercurius geeft zuurstof aan je brein. Je zal merken dat discussies en onderhandelingen net iets vlotter verlopen dan normaal. Profiteer van deze positieve invloed door projecten nieuw leven in te blazen, je doelstellingen te verfijnen en je ambities te finetunen. Het uiten van je gevoelens is niet altijd makkelijk, maar deze week is het ideale moment om de balans op te maken.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

"De waarheid valt niet altijd te onderscheiden van illusies", schreef Thomas Mann (Nobelprijs voor de Literatuur). Dit is exact wat je in gedachten moet houden. Kijken verder dan de schone schijn en denk na over de dingen die je echt belangrijk vindt. Wat je hart betreft; gun jezelf de intimiteit waar je zo naar verlangt.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

"Ik heb van niets spijt, behalve van de dingen die ik niet heb gedaan," schreef Gabrielle Chanel. Je sterrenhemel ziet er bijzonder veelbelovend uit, maar het is dringend tijd om uit je comfortzone te stappen. Laat je gedachten de vrije loop, neem berekende risico's en ga ervoor! Luister naar dat kleine stemmetje diep vanbinnen.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De komende week staat bij jou helemaal in het teken van de planeet Venus. Deze planeet van de liefde stuurt je emoties en schenkt je een extra dosis liefde. Geen wonder dat je je momenteel zo geliefd voelt!

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Het is een vruchtbare tijd voor watertekens zoals jij. Dit zou weleens het moment kunnen zijn waarop je al zo lang wacht. Er zijn veranderingen op til, maar neem je tijd en denk na op lange termijn. Nu is niet het moment om jezelf existentiële vragen te stellen, maar om je volledige aandacht te focussen op een specifiek doel.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

"Het geluk van de wereld ligt verborgen in het onverwachte," schreef Jean d'Ormesson, en met een sterrenhemel vol planeten die kriskras door elkaar lopen, kan je voor een paar verrassingen komen te staan. Belangrijk is niet per se die gebeurtenissen zelf, maar hoe jij ermee omgaat. Zoek niet steeds die extreme emoties op, maar probeer je gemoedstoestand in balans te houden.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Het zijn vruchtbare tijden voor aardse tekens zoals Steenbok: de planeten in jouw element planten de zaadjes van belangrijke projecten en laten ze groeien. Bundel je krachten en ideeën voordat je actie onderneemt en sta klaar om een grote stap voorwaarts te zetten. Steenbok geboren in het derde decaan (10 tot 19 januari) ? Je krijgt een extra boost.aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Venus en Saturnus vormen een geweldig duo in jouw teken: terwijl de eerste je liefdesleven positief beïnvloedt, biedt de tweede je een structuur om te plannen op lange termijn. En met liefdesleven wordt niet alleen een eventuele partner bedoeld, maar meer nog enkele krachtige vriendschappen die langzaamaan openbloeien. Tip voor deze week: denk out of the box!

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De mist en wolkjes ruimen vanaf maandag baan voor een stralende hemel. Allen de positieve planeten blijven staan en de rest pakt z'n koffers. Mars bijvoorbeeld, de actieve planeet die bij jou vooral voor ongeduld en vermoeidheid zorgde, zal je voortaan niet meer lastigvallen. Verwacht je dus aan een meer relaxte sfeer, misschien het ideale moment om je hart open te stellen?