Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 22 tot 28 juni

Gepubliceerd op 22 juni 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 22 tot 28 juni

De zomer gaat van start, en voor veel tekens brengt de zon licht, duidelijkheid en positiviteit. Benieuwd naar jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 22 tot 28 juni 2020.ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

"Meesterwerken ontstaan niet in eenzaamheid, zijn het resultaat van jarenlang samen denken", schreef Virginia Woolf. Ze omschrijft als geen ander de golf van creativiteit die je momenteel voelt, en waaruit je het beste kan halen door een collectief project te ontwikkelen. Neem waar mogelijk het voortouw, zet de toon en ga vooruit!

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Geboren in april? De planeet Uranus moedigt verandering aan, op zowat alle vlakken in je leven. Je slaagt er in om verder te gaan met je leven, op voorwaarde dat je niets overhaast. Wie in mei geboren is, krijgt alweer de steun van allerlei planeten. Doe lekker waar je zin in hebt, het is je geluksweek!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

"Het leven is slechts een korte lichtflits tussen twee eeuwige duisternissen", aldus de beroemde Vladimir Nabokov. Wat wilt dit voor jou zeggen? Ga verder met waar je goed in bent: intens leven in het huidige moment. Profiteer van de positieve stimulans die de planeten je geven in alle ontmoetingen en zeldzame kansen die jouw pad kruisen. Alles is mogelijk, sta open voor het onverwachte.

 

 

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De komst van de zon in jouw teken, dat wilt maar één ding zeggen: je bent bijna jarig! Deze week brengt duidelijkheid, en dankzij de aanwezigheid van Mars voel je je actiever dan ooit, maar tegelijk goed beschermd. Alles komt nu in een stroomversnelling: inspirerende initiatieven, het ontmoeten van de juiste mensen op het juiste moment,... je kan eindelijk vooruit.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De dingen mogen dan nog niet helemaal duidelijk zijn, je sociale en professionele leven vallen weldra weer in de plooi. Probeer je doelen voor ogen te houden en prioriteiten te stellen, en ga daarna efficiënt aan het werk.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Je krijgt in het midden van deze week bezoek van de zon, wat vooral je sociale en professionele leven een boost geeft. In combinatie met de planeet Mercurius zorgt dat voor vlotte onderhandelingen. Jupiter tenslotte geeft je een extra dosis geluk. Een week om van te profiteren!

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Zolang je alles met de nodige humor en luchtigheid benadert, lukt het om iedereen in je omgeving voor je kar spannen. De komende dagen brengen warmte, liefde en geluk doe er je voordeel mee!

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Je krijgt de bescherming van maar liefst 6 positieve planeten deze week, en dat is bijzonder zeldzaam! Dat betekent echter niet dat alles vanzelf gaat, want enkel wanneer je duidelijke doelen stelt en vastberadenheid toont, zal je bereiken wat je wilt. Geloof in jezelf!

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Er hangt spanning in de lucht dankzij tegenstrijdige planeten in jouw teken. De boodschap? Blijf positief en concentreer je op wat goed werkt. Enkel met een goed humeur en wat humor zal je bereiken wat je wilt, dus houd de moed erin.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De komende weken zien er ontzettend veelbelovend uit, Steenbok. Mars en Jupiter vormen een ijzersterk duo in jouw teken, ze brengen niets dan geluk en positiviteit. Maar let op: geluk maak je ook deels zelf, blijf dus je best doen. Heb vertrouwen in jezelf!

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

"Om echt vrij te zijn moet de mens zichzelf continu heruitvinden", schrijft André Breton, ook een Waterman. De planeten in jouw teken stimuleren om je horizon te verbreden, maar ook om van de gebaande paden af te gaan en je creatieve onafhankelijkheid te gebruiken. Ga op zoek naar de vrijheid die je zo hard nodig hebt, soms is het gras écht groener aan de overkant.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Vanaf woensdag zal de zon je nieuwe energie geven om goed van start te gaan. De zon kondigt een makkelijkere periode aan, veel beter dan de afgelopen weken! Alles komt stilaan weer op gang, grijp de kansen die jouw pad kruisen.