Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 15 tot 21 juni

Gepubliceerd op 15 juni 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 15 tot 21 juni

Let op Steenbok, want Pluto en Jupiter gaan in retrograde... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 15 tot 21 juni 2020.ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Plan niet te ver vooruit, Ram. Verander je perspectief en zoek naar nieuwe dingen. Verras jezelf in plaats van vast te houden aan wat je al kent en weet. De planeten dagen je uit om te durven en om creatief te zijn, iets wat jou over het algemeen weinig moeite kost.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

"Er bestaat geen algehele waarheid. We kunnen dezelfde dingen zien en het op een andere manier interpreteren" schrijft Karine Tuil (Les choses humaines). Het is deze genuanceerde benadering, een weerspiegeling van de verschillende verlangens die de mensen om je heen soms voelen, die Mercurius je deze week schenkt. Al bij al zal je in staat zijn om je omgeving beter te begrijpen.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De planeet Venus zet haar reis rond de zon voort en brengt een bezoekje aan iedereen geboren in het eerste decaan (21 tot 31 mei). Dit zorgt voor extra geluk en liefde! En wat met de andere Tweelingen? De aanwezigheid van de zon wijst op een hoogtepunt van kracht en vertrouwen. Met zo'n positieve invloed hebben al je projecten kans op slagen.

 

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Mercurius, ook bekend in de Romeinse mythologie als de boodschapper van de goden, staat symbool als de planeet van de communicatie. Deze loopt momenteel door jouw teken, de ideale kans om standpunten te verduidelijken, de juiste overeenkomst te vinden en een project op te starten. Houd het hoofd koel en probeer emotioneel afstand te doen van financiële keuzes die je maakt.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De planeten geven je een duwtje in de rug om weer aan het werk te gaan. Deuren zullen voor je open gaan wanneer je jezelf flexibel en diplomatisch opstelt. Maar wees geduldig, want de stand van Uranus stimuleert dan wel creativiteit en responsiviteit, maar pusht je tegelijkertijd om te snel te willen gaan.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Kijk eens rustig naar je sociale en professionele leven en maak de balans op. Je doet erg je best, akkoord, maar ben je niet wat ongeduldig? Alles op zijn tijd, en tot dan geldt: geef niet op!

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Weegschalen geboren in het eerste decaan (23 september tot 2 oktober) krijgen eersteklas steun van de planeten deze week. Venus beweegt verder rond de zon en zet je hart in vuur en vlam.  De andere Weegschalen krijgen deze week extra energie met dank aan de stralende zon.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Maak je niet druk, er staat een positieve week op je te wachten. Vooral de planeet Mercurius verbreedt je perspectief, brengt duidelijkheid in je ideeën en stimuleert je creatieve aanpak. Wees origineel en gebruik die levendige fantasie van jou.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Breng je zaakjes op orde en verwacht je aan enkele belangrijke ontwikkelingen. De passage van Venus in jouw tegenovergestelde sterrenbeeld benadrukt je relatie als koppel. Je voelt de nood om je emoties te uiten, en dankzij Venus vind je de juiste manier. Stap uit je dagelijkse routine, verbreed je horizon en zoek nieuwe manieren om te verleiden.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Twee belangrijke planeten zijn begonnen aan een retrograde beweging in jouw sterrenbeeld. Wat betekent dit? Deze planeten, Jupiter en Pluto, lijken vanuit het perspectief op aarde achteruit te bewegen. Dit resulteert in een reset van alles wat deze planeten belichaamt, in dit geval je financiële leven. De boodschap? Heb geduld.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Je gaat een geweldige week tegemoet dankzij de zon en de planeet Venus. Die eerste zorgt voor extra zelfvertrouwen, terwijl de tweede een directe invloed heeft op je privéleven. De combinatie van beide resulteert in de bloei van je projecten en emoties. Misschien het ideale moment om bewuster te gaan leven?

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De planeten Mars en Neptunus samen maken de weg vrij voor bredere perspectieven. Investeer in een project dat de teamspirit bevordert, waarin jij de ideale leider of drijvende kracht bent. Jouw taak is om iedereen samen te brengen en te luisteren naar de wensen van elkeen.