Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 8 tot 14 juni

Gepubliceerd op 8 juni 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 8 tot 14 juni

Boogschutter en Weegschaal gaan intense week tegemoet dankzij de volle maan, terwijl Ram, Vissen en Leeuw een periode vol energie tegemoet gaan... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 8 tot 14 juni 2020.ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

De passage van de zon in brengt nieuwe energie in je relaties. Het is tijd om belangrijke beslissingen te nemen en in actie te schieten. Concentreer je op één precies doel en neem het voortouw om efficiënt verder te gaan nu jouw sterrenhemel er zo positief uitziet. Omdat ook Venus je een bezoekje brengt, lukt het je om al jouw liefde kenbaar te maken aan de juiste persoon.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Er passeren enkele krachtige planeten in je materiële en financiële leven. Alle opties staan nog open, jij bepaalt wat prioritair is: je kan eindelijk dat ene probleem aanpakken, of je kan investeren in een idee waar je al lang mee speelt, zelfs als dat betekent dat je je spaarvarkentje serieus moet openbreken.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

"De liefde creëert zekerheid en twijfel", schrijft Amélie Nothomb. De aanwezigheid van Venus in jouw teken nodigt je uit om jezelf een aantal vragen te stellen. Maar let op: zit je teveel in je hoofd, dan riskeer je dat enkele moeilijke vragen misschien nooit beantwoord zullen worden. Wees doordacht, maar probeer tegelijk te leven in het moment.

 

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Je wordt deze week beschermd door Mars. Deze rode planeet boost je zelfvertrouwen, net wat je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen. Welke beslissingen? Degene die je in staat stellen om opnieuw onafhankelijk en autonoom te zijn. Je verlangt ernaar om de bladzijde om te kunnen slaan en opnieuw adem te kunnen halen. Natuurlijk gebeurt zo'n verandering niet op één dag, maar de eerste stap zetten is voor jou al een hele overwinning.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Zon verschijnt in je sociale en professionele leven, een voorteken van een lichtpuntje dat je niet zal teleurstellen. Ook Venus maakt haar opwachting in jouw teken, en deze twee samen zorgen voor een positieve mix van kracht en zachtheid die alleen maar kan leiden tot succes!

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Schiet op, want de planeten beloven deze week niets dan goeds op vlak van je familiale leven & de liefde. Probeer harmonie te brengen in je relaties, geloof in jezelf en jouw emoties, maar luister ook naar die van je partner. Verlies je niet in details, maar kijk naar de essentie.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Nu is het moment om jezelf naar voren te schuiven, om belangrijke beslissingen te nemen en in actie te schieten. De liefde zal je hart sneller doen slaan, maar kijk ook eens naar de relaties die verkeerd gelopen zijn of die niet meer evolueren. De volle maan aan het eind van de dag op maandag geeft je de kans om de balans op te maken en je wensen kenbaar te maken.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Deze week is het belangrijk om je onafhankelijkheid terug te krijgen en je ideeën eens goed op een rijtje te zetten. Het is de perfecte tijd om aan een nieuw project te beginnen, wacht niet op hulp van buitenaf, maar zet je eigen plan op poten. Wees slim en diplomatisch, en wacht op het juiste moment.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Er hangt spanning in de lucht! Maandag rond 20.00 uur passeert de volle maan in jouw teken. Hier kan je op 2 manieren mee omgaan: of je laat je emoties de overhand nemen, met het risico dat je dingen zegt waar je achteraf spijt van krijgt. De andere optie is om een stapje terug doen en dingen aan te pakken met humor, goodwill en charme.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De tegenstand van Mercurius maakt je ongeduldig en doof voor de mening van anderen. Tegelijkertijd voel je de energie van een reeks van planetaire invloeden, waardoor het jammer zou zijn om stil te blijven staan. Wat moet je met deze tegenstrijdige energieën in jouw teken? Blijf bij de feiten en doe wat je wilt zonder anderen te proberen overtuigen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Het is tijd om je plannen uit te voeren, verantwoordelijkheid te nemen en te laten zien wat je kan. Maar overdrijf niet, want je zou snel met veel meer verantwoordelijkheid opgezadeld zitten dan je had gehoopt. Vergeet niet dat je behoefte hebt aan autonomie en flexibiliteit, en zoek dus naar een mooi evenwicht.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Laat die ideeënmachine op volle toeren draaien en ga aan de slag. De aanwezigheid van Mars brengt je een nieuwe dosis energie waardoor je meer gemotiveerd bent en verlangt naar verandering. Communicatie met je omgeving is belangrijk, maar het is vooral aan jou om het juiste ritme te vinden, dan pas zal je successen boeken.