Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 25 tot 31 mei

Gepubliceerd op 25 mei 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 25 tot 31 mei

Kreeft gaat een emotionele week tegemoet dankzij de invloed van de maan, terwijl Vissen en Tweeling een uitstekende week zullen beleven... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 25 tot 31 mei 2020.ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Een trio van actieve planeten stuurt de sociale en amoureuze aspecten van je leven. Ze nodigen je uit om iets nieuws te starten, om een richting te vinden die je stimuleert of om je vrijheid te herwinnen. Het gaat in ieder geval om actie en motivatie. Maak je klaar om op een andere manier of met andere mensen te leven. Wat je emoties betreft: blijf niet vastzitten in oude gewoontes. Het is tijd om opnieuw te beginnen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Je financiële leven wordt aangestuurd door een reeks positieve planeten.  Ze nodigen je uit om de handen uit de mouwen te steken, om praktisch te handelen en de zaken in de juiste richting te laten evolueren. Volg het pad dat je hebt uitgestippeld en je vergroot je kansen op succes. Teamwerk kan bijzonder productief zijn als je vanaf het begin goed onderhandelt en de koers blijft volgen.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Zon gaat op dit moment door jouw teken en brengt leven, warmte en vertrouwen. En bij Tweeling komt geluk nooit alleen, want ook Mercurius en Venus komen je opzoeken , wat leidt tot een vlotte communicatie en inzichten enerzijds, en liefde en geluk anderzijds. Profiteer van deze uitstekende week!

 

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De maan maakt haar opwachting in jouw teken op maandag en dinsdag, verwacht je dus aan een emotionele start van de week. De komende tijd gaat het erom dat je dingen in een nieuw perspectief leert zien en dat je je hersenen voldoende zuurstof geeft, maar ook dat je durft in te zien wat je diep vanbinnen wilt. De oppositie van Jupiter nodigt je uit om in fases vooruit te gaan; want je weet dat een kleine stap elke dag geruststellender is dan een grote sprong in het diepe.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Saturnus begint aan een zogenaamde retrograde beweging, wat betekent dat de vertragende invloed die je de afgelopen weken hebt ervaren smelt als sneeuw voor de zon. Je krijgt de kracht terug die je heel wat mogelijkheden zal bieden. En nu we het toch over de zon hebben, deze verschijnt momenteel in je sociale en professionele leven, wat kan leiden tot een geweldige evolutie, tenminste wanneer je besluit om jezelf de nodige ruimte te geven.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Er staan een aantal krachtige planeten op je te wachten die het tempo opdrijven, maar het is belangrijk om prioriteiten te stellen zodat je niet overweldigd wordt. Soms moet je weten hoe je nee moet zeggen of beter gezegd, een manier vinden om de juiste dingen uit te stellen. Gelukkig beschik je over de juiste diplomatie om deze situaties af te handelen.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

"Alles is in harmonie wanneer het zeggen en het doen samengaan," schreef Montaigne ooit. Dit is precies wat je deze week in de praktijk moet zien te brengen. Onmogelijk? Neen hoor, al zeker niet met de invloeden van de Zon, die je haar kracht en energie geeft, Mercurius, die de expressie vergemakkelijkt, en Venus, die je helpt om plezier te hebben in wat je doet.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De actieve planeet Mars en de ongeduldige planeet Uranus vormen deze week een positief duo in jouw teken. Je slaagt erin om deze stromen van energie in dezelfde richting te sturen voor optimale resultaten. Stel je voor wat je kan bereiken door én snel én precies én efficiënt te werken! Wel, dat is precies de kracht die de planeten je deze week geven. Perfectie lag nog nooit zo dicht binnen handbereik.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Verschillende krachtige planeten staan op dit moment in jouw tegenovergestelde teken (Tweeling). Het verstandigste is om alles momenteel op z'n beloop te laten. Neem een pauze, laadt je batterijen op. Probeer je niet te ergeren aan anderen die minder efficiënt te werk gaan dan jij. Binnenkort loopt alles weer in een normaal tempo.

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De planeten nemen neutrale, zelfs positieve vormen aan in jouw teken. Dit is de ideale gelegenheid om de positieve kant van de zaak te ontdekken, om het glas halfvol te zien in plaats van halfleeg. Zet je roze bril op en doe je uiterste best om positief te blijven.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Sinds enkele weken geeft de passage van Saturnus je het gevoel dat je vastzit. Geen paniek, want er is goed nieuws: deze planeet begint aan een retrograde beweging, waardoor z'n effecten fel verminderen. Je zult dus weer kunnen ademen en krijgt opnieuw het gevoel van vrijheid waar je zo aan gehecht bent.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Je kan rekenen op de volle steun van Mars, die op dit moment in jouw zonneteken passeert en je tonnen energie zal bezorgen. Verspil deze niet, maar stel voor prexieze, haalbare doelen op voor jezelf. Stel orde op zaken en boek vooruitgang nu je zo gemotiveerd bent.