Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 11 tot 17 mei

Gepubliceerd op 11 mei 2020 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2020: jouw voorspellingen voor 11 tot 17 mei

Het is tijd voor Vissen en Leeuw om eindelijk actie te ondernemen, terwijl Weegschaal een romantische week zal beleven... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 11 tot 17 mei 2020.ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Blijf positief, want je dagelijkse leven zal spoedig een nieuw tempo aannemen. Het is tijd om uit het slome ritme van de laatste weken te geraken en je geest op te warmen. Het is helemaal aan jou om de eerste stappen te ondernemen en de toon te zetten, om iedereen rond jou te motiveren en de juiste richting op te gaan. Deel deze energie en deze wilskracht met iedereen die ze nodig heeft, want je kan het niet alleen.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

De planeten leggen een gestaag ritme op en als je stap voor stap bouwt aan een project, zul je mijlpalen overschrijden. Hoewel het lijkt of alles momenteel rustig verloopt, zijn er achter de schermen heel wat sterke planeten in jouw teken hard aan het werk. Een tip voor deze week? Blijf in dialoog gaan, luister zonder te proberen overtuigen, pas je aan je gesprekspartners aan... Dit geldt vooral voor het begin van de week, wanneer Mercurius je het vermogen geeft om jezelf beter te begrijpen.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Vanaf dinsdag arriveert Mercurius in Tweeling, wat belangrijk nieuws is omdat het dé planeet is die jouw teken stuurt. Zijn rol? Vlotte communicatie en het vermogen om zich aan te passen aan alle situaties, zelfs de meest onverwachte. Je grijze cellen werken op volle toeren en je legt makkelijk nieuwe contacten. De stimulerende invloed van Mercurius voedt ook je gevoel voor humor, maar let daarbij op: soms is het bij jou echt teveel van het goede.

 

 

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De zon verschijnt in jouw sociale en professionele leven en staat synoniem voor buitenkansjes. Laat je van je beste kant zien, zowel je drive om het goed te doen als je natuurlijke aanleg om contacten te onderhouden. Wees verstandig en pin je niet vast op posities waarbij je je moet aanpassen naar gelang de omstandigheden. Je hebt steun nodig om vooruit te komen, en een functie waarbij je kan evolueren zonder tegenzin.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De tegenstand van Mars vervaagt vanaf woensdag uit jouw sterrenhemel, waardoor je weer boordevol energie zit en projecten met meer regelmaat kunt hervatten zonder grote problemen. En dat is nog niet alles: Mercurius en Venus vormen een positief duo in je sociale en professionele leven. Ze brengen je beiden de flexibiliteit om compromissen te sluiten, maar ook de onweerstaanbare charme die Leeuwen zo typeert.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Je krijgt de bescherming van een aantal aardse planeten. Ze geven je zelfvertrouwen en kracht, ideaal om je volledig te focussen op lopende projecten. Zoek naar een overeenkomst, naar het juiste partnerschap en durf te onderhandelen. In het begin van de week wordt er veel duidelijk. Zorg dat iedereen weet wat van hem/haar verwacht wordt.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Je krijgt deze week de steun van twee bijzonder sterke en interessante planeten. Ten eerste is er Mercurius, die je het vermogen heeft om helder te communiceren. Maak van deze gelegenheid gebruik om je wensen en behoeften ondubbelzinnig duidelijk te maken. Dan is er nog Venus, de planeet die je hart laat gloeien en je zin geeft in liefde en intimiteit.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Mercurius verlaat jouw teken en daarmee zijn ook de negatieve vibes verdwenen. Je durft opnieuw te zeggen waar het op staat, maar laat dat scherpe toontje van jou achterwege. Tegelijkertijd zal Mars, de planeet van de actie, vanaf woensdag weer een positieve invloed op je uitoefenen. Deze planeet zal je te helpen de controle en je vrijheid terug te winnen. De typische vastberadenheid van Schorpioenen heb je eindelijk terug.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Met een constant veranderende sterrenhemel gaat het deze week over het nemen van een andere richting. Je voelt je sterk genoeg om correct te reageren en situaties in je voordeel te keren. Op sociaal vlak krijg je de keuze om een project te starten dat je nauw aan het hart ligt. Het belangrijkste is om niet te snel te willen gaan. Ongeduld is jouw zwakke punt, let daarmee op!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De planeten hebben het beste met je voor deze week! Vooral nu Jupiter zich elke dag verder verwijdert van Pluto, werkt zijn positieve effect bijna weer op volle krachten. Er hangt met andere woorden een gigantisch succes boven je hoofd, want je bent zo slim geweest om eenvoudige en precieze doelen te stellen en alle kleine dingen te appreciëren. Je loopt deze week op wolken, Steenbok.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Venus, de planeet van de liefde, geeft je deze week een grote dosis fijngevoeligheid en nog meer geweldige charmes. Hierdoor zijn alle ogen op jou gericht, en dat is exact wat je momenteel nodig hebt. Als je hart nog vrij is, is nu het ideale moment om het te openen voor iets nieuws. Geef de juiste signalen!

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Vanaf woensdag zullen er dingen veranderen aan jouw sterrenhemel met de komst van Mars, de Rode Planeet, die een opgewekte en actieve periode inluidt. Geen twijfels en aarzelingen meer, je komt eindelijk in actie en gaat recht vooruit vol overtuiging en hernieuwd zelfvertrouwen. Met zo'n troef in de hand ben je klaar om elke situatie het hoofd te bieden, op voorwaarde dat je niets overhaast doet.