We Love: Westwing voorziet je Zoom meetings van een stijlvolle achtergrond

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
We Love: Westwing voorziet je Zoom meetings van een stijlvolle achtergrond

Heb je eindelijk een plekje gevonden waar de lichtinval flatterend is, dan zie je in het midden van je Zoom meeting plots een verdwaalde sok op jouw achtergrond... Herkenbaar? Westwing komt met een uiterst stijlvolle oplossing.

Akkoord, online meetings brengen eigenlijk tal van voordelen met zich mee: je hoeft je niet te verplaatsen en kan gerust een chique top combineren met je joggingbroek, geen kat die het ziet. Alleen de juiste plek zoeken om je videogesprek te voeren is wat lastiger. Een rommelige woonkamer (lees hier hoe je je huis proper houdt tijdens de lockdown), stapels afwas of intieme slaapkamer shots vormen niet meteen de meest geschikte achtergrond voor een serieus gesprek met collega's - of erger, de baas.

Westwing to the rescue, want de online interieurshop  bedacht een elegante oplossing voor al je Zoom vergaderingen: stijlvolle, échte decors die je in enkele clicks omtovert tot jouw achtergrond van dienst. Kom helemaal in de zen-sfeer met een Wabi-sabi slaapkamer of verander je omgeving in een minimalistisch paradijs waar Kim & Kanye jaloers op zouden zijn. Ook een meeting buiten kan perfect, wat dacht je van een terras in Ibiza-stijl of een lounge inclusief zwembad?

westwing zoom achtergrond
Westwing

De achtergronden zijn vrij beschikbaar op de website. Hoe je deze eenvoudig toevoegt in Zoom lees je hier. Nu nog een teleporteermachine, en dan zijn we helemaal gelukkig.